≫ 

Prelepa devojka Ane Brnabić: Plavokosa Milica pleni i bez trunke šminke (FOTO)

Prvo javno pojavljivanje premijerke i njene partnerke Milice Đurđić bilo je na finalnoj utakmici ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u košarci u Istanbulu. Već tada je Milica odmah privukla pažnju svojim zanosnim izgledom

  • 5

Premijerka Ana Brnabić je počela sve češće da se pojavljuje u javnosti sa devojkom, a kada se odluči za zajednički izlazak, najčešće je reč o kulturnim dešavanjima.

Ana Brnabić počasni gost u Maroku (FOTO)

Brnabić za Telegraf: U Vladi nema dve struje - JEDINSTVEN SMO TIM - ali mi je žao zbog CURENJA NEKIH INFORMACIJA (VIDEO) (FOTO)

Prvo javno pojavljivanje premijerke i njene partnerke Milice Đurđić bilo je na finalnoj utakmici ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u košarci u Istanbulu. Tada su njih dve bodrile srpsku reprezentaciju iz VIP lože.

Milica je blistala i tom prilikom. Crna haljina upotpunjena crvenim nakitom, bila je pun pogodak!

Foto: Tanjug/Tanja Valic Ana Brnabić i Milica Đurđić

Ono što se o Milici zna je da je lekar i da ima uspešnu karijeru, ali ono što je prosto nemoguće ne primetiti su  lepota, odmerenost i elegancija Anine devojke. Čak je i svim modnim kreatorima Milica zapala za oko, te za njene odevne kombinacije imaju samo reči hvale.

Foto: Facebook/Milica Djurdjic

- Gospođica Milica Đurđić je lepa i negovana žena, koja ostavlja utisak odmerene i svedene estetike, koja joj pristaje i koju pažljivo oplemeni biranim komadima nakita savremenog dizajna.

- U izboru kolorita je smela, ali i pažljiva u kontekstu - manje je više. U odnosu na javno pojavljivanje, poštuje kodeks odevanja za prilike u kojima se pojavljivala, što je takođe uočljivo i pohvalno - rekao je za Alo dizajner i stilista Igor Todorović.

Brnabićeva je nedavno u društvu partnerke prisustvovala otvaranju Muzeja savremene umetnosti, poslednjem izvođenju predstave "Skakavci", ali i koncertu Beogradske filharmonije.

Modna kreatorka Suzana Perić smatra da se njen "ključ" elegancije krije u odmerenosti.

- Rekla bih da je njen stil u skladu sa čuvenom rečenicom Koko Šanel "Less is more" (Manje je više). Predstavlja osveženje i verujem da će svojom pojavom doneti neki novi trend, koji ide ka personalizaciji umesto robovanja modernim trendovima po svaku cenu - zaključila je modna kreatorka Suzana Perić.

Interesantno je da Milica uvek ima usklađenu frizuru sa garderobom i da je jedna od retkih osoba koja se pojavljuje u javnosti sa minimumom šminke, ali je neosporno da i tada pleni.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Ana Brnabić

Po rečima modnih stručnjaka predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić fura stil Angele Merkel, najmoćnije žene u Evropi. Urbana, prirodna i šik reči su kojima opisuju stil odevanja Brnabićeve.

Sako, pantalone i originalne cipele su njen zaštitni znak, a to se nije promenilo ni kada je imenovana na najmoćniju političku funkciju u Srbiji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    4. novembar 2017 | 17:14

    Bravo ! Važno da se radi u korist Države i naroda , privatan život je njihova stvar ... Pozdrav

  • SRBIN iz Bara

    4. novembar 2017 | 17:10

    Lijep i otmen par.

  • Uroš d'dorf

    4. novembar 2017 | 19:33

    Samo vi nama lepo radite i donosite dobrobit za državu,i srećnoooo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA