Ima li sukoba između Brnabić i Mihajlović: Evo šta kaže premijerka

Ministarka Zorana Mihajlović objavila je ranije da "nije fer" ocena premijerke Ane Brnabić da nevladina organizacija Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) ima najveću zaslugu za uspeh Srbije u rangiranju zemalja po načinu izdavanja gradjevinskih dozvola

  • 5

Predsednica vlade Ana Brnabić izjavila je danas da nema razmimoilaženja u komunikaciji sa minitarkom građevinarstva Zoranom Mihajlović kojoj je, kako je rekla, zahvalna na svemu što je uradila u okviru zajedničke radne grupe, koja je radila na pozicioniranju Srbije na Duing biznis listi.

Brnabić o optužbama da ona ili njen brat stoje iza otkupa duga "Goše": To je udar na mene i Vladu Srbije

Brnabić je novinarima na predstavljanju "Bele knjige 2017." rekla da ceni rad Mihajlovićeve, te da se izvinjava ako je, kako je rekla, bilo koga uvredila time što je istakla značaj NALEDA za pozicioniranje Srbije na toj listi.

Upitana da komentariše reakciju Mihalovićeve na to, Brnabić je kazala:

- Nema razmimioložanja, zahvalna sam šta je (Mihajlović) uradila u okviru zajedničke radne grupe. Mi svi radimo na istim poslovima i u svakom timu nekad imamo i pogrešne rekacije.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Normalno je, istakla je, da se i na sednicama vlade čuju različita mišljenja i mimoilaženja u stavovima, ali da je suština da vlada radi kao tim.

- Nismo mi nadljudi, imamo mi i naše svađe i različita mišljnja, ali važno je da smo tim - kazala je premijerka.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donja Murtulica

    8. novembar 2017 | 16:25

    Tako je. Timski igrači različito razmišljaju ali u ostvarivanju cilja su jedinstveni. Ne moraju da se vole ali mora da se poštuju.

  • Gorjanka

    8. novembar 2017 | 16:54

    Ana nedaj se uz tebe smo porodica iz centra

  • mima

    8. novembar 2017 | 19:11

    borbia za prevlast znaci licni interes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA