Socijalisti pitaju: Koga to "žuljaju" Toma Fila, Nikola Šainović i Vladan Zagrađanin

Zbog pravdoljubive javnosti Srbije imamo obavezu da raskrinkamo licemerje, laži i manipulacije kojima su se poslužili, kažu u SPS

  • 5

Povodom polemike koja se povela u javnosti nakon poslednje sednice Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, a u vezi sa novim imenovanjima, ova stranka je izdala saopštenje, koje prenosimo u celosti.

TELEGRAF SAZNAJE: Vladan Zagrađanin izabran za predsednika Izvršnog odbora SPS

U saopštenju SPS piše:

- Svedoci smo poslednjih dana velike nervoze raznih dušebrižnika, a sve u vezi sa elementarnom demokratskom procedurom izbora koja je sprovedena na sednici Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije.

Izražavamo veliku dozu zadovoljstva zbog činjenice da je jak SPS uvek trn u oku onima koji se dijametralno razlikuju od nas, jer ne poznaju šta je državni razlog, državotvornost, solidarnost, lojalnost i socijalna pravda.

Vrednosno smo na dve strane sveta.

Međutim, zbog pravdoljubive javnosti Srbije imamo obavezu da raskrinkamo licemerje, laži i manipulacije kojima su se poslužili.

Sednica Glavnog odbora SPS održana pre nekoliko dana bila je simbol jedinstva, snage, drugarskog raspoloženja, masovnosti i otvorenog dijaloga.

Ti koji su veoma zabrinuti za SPS verovatno bi voleli da vide u svom okruženju Džefrija Najsa, Karlu Del Ponte, ili nekog od tužilaca ili sudija Haškog tribunala.

Međutim, Tomu Filu ni pod tačkom razno. Ponosni smo na razliku.

Foto: ATA images

Umesto Nikole Šainovića, koji je časno odslužio kaznu i niti jednim potezom nije naškodio državi Srbiji i SPS-u, lagodnije bi se osećali u okruženju Orića, Haradinaja, Gotovine i ostalih priznatih “humanista” iz regiona. Ponosni smo na razliku.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Da li ti i takvi kada se pogledaju u ogledalo osećaju promil srama? Međutim, ni pod tačkom razno im ne odgovara kristalno čist, nevin uhapšen, a pravosnažno oslobođen, novoizabrani predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, Vladan Zagrađanin, koji je pre 11 godina bio žrtva velike političke igre koja je imala za cilj upravo da degradira i ugasi SPS, kao što to neki žele i danas.

Foto: Telegraf

Čovek koji je 8 godina samoinicijativno bio van svih partijskih tokova kako ni za nijansu ne bi opteretio stranku bilo čime, čovek moralnih nazora, svakako ne može biti u orbiti ovih dušebrižnika. Ponosni smo na razliku.

U skladu sa onom narodnom “udarila muva na međeda”, dugujemo zahvalnost svima njima što su svojim zlonamernim i neveštim delovanjem po ko zna koji put još više osnažili jedinstvo Socijalističke partije Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yu

    7. decembar 2017 | 14:26

    Eto koji su njihovi problemi. Alo narod je gladan.

  • komunhars

    7. decembar 2017 | 17:51

    Kome smetaju? Normalnima.

  • Sloba

    7. decembar 2017 | 14:35

    Socijalisti su ponosni na svoje rukovodstvo!Posebno se radujemo sto je mr.Vladan zagrađanin napokon prihvatio ulogu prvog operativca stranke.Da nam je još nekoliko takvih ne bi bili na 14%već na 30%.Ali biće"poraženi su samo oni koji prestanu da se bore"Do pobede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA