BALŠA I KENA ISPROZIVALI JANKOVIĆA I JEREMIĆA: Bojkotuju izbore jer ne mogu da skupe potpise

Svemu je prethodila odluka PSG i Narodne stranke da ne učestvuju na lokalnim izborima u pet opština, koji su zakazani za 24. decembar

  • 97

Demokratska stranka ne podžava bojkot izbora u pet opština, izjavio je danas poslanik te partije Radoslav Milojičić.

Janković i Jeremić neće na izbore u pet opština: SNS tamo već ima većinu

Na pitanje da li DS podržava bojkot na koji pozivaju PSG i Narodna stranka, Milojičić je rekao da poštuje odluku svih pokreta i udruženja, ali ima, kaže, malu sumnju budući da sutra ističe rok za prikupljanje potpisa.

- Zašto se nije pozivalo na bojkot izbora pre mesec dana i da se zajedno dogovorimo i da vidimo šta je bolje za te građane - upitao je Milojičić u skupštini.

Kako kaže, DS se suprotstavljala SNS na teritoriji čitave Srbije, njihovi kandidati su, navodi, na prošlim izborima u Mionici "brutalno pretučeni" i da DS nema prava zbog građana da ne učestvuje na izborima.

Printksin: Youtube/ПАЛАНКА ДАНАС

- DS ne podržava bojkot izbora jer želi da brine o svim građanima na teritoriji Srbije bez obzira da li oni žive u Surdulici, Subotici, Novom Sadu ili Beogradu - rekao je Milojičić, koji je ukazao da je njegova stranka pre desetak dana završila prikupljanje potpisa za te izbore.

Znatno direktniji je bio šef beogradskih demokrata Balša Božović. On je isprozivao na Tviteru Jeremića i Jankovića zbog odluke da bojkotuju lokalne izbore u pet opština.

Pritnskrin: Tanjug

Božović smatra da su PSG i NS odustali od učešća na izborima u Pećincima, Mionici, Negotinu, Preševu i Kostolcu, 24. decembra, jer nisu u stanju da skupe dovoljno potpisa za prijavu lista:

- Dan pre zaključenja liste kada su neki shvatili da ne mogu da skupe potpise za kandidovanje odlučuju da BOJKOTUJU izbore. Mislio sam da će makar pozvati svoje birače da podrže DS. Ali... Slabost - napisao je Božović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljko

    7. decembar 2017 | 18:10

    Opozicija nikad nije bila u vecem rasulu.

  • mija

    7. decembar 2017 | 17:45

    Mene bi bilo sramota da me kritikuju jedan Kena i Balša i to sa pravom.

  • mija

    7. decembar 2017 | 17:07

    Opozicija nema lidera i svako sa svaki se svadja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA