Đukanović čeka najlepši novogodišnji poklon: Poslanik SNS postaće otac po treći put

Ako Bog da sve da bude kako valja, trebalo bi krajem decembra ili prve nedelje u januaru da nam sreća obasja ognjište. Sitno se broji - kazao je Đukanović

  • 6

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović će 2017. pamtiti kao vrlo uspešnu. Nakon što se izborio sa zdravstvenim problemima i smršao čak 38 kilograma, krajem godine postaće ponovo otac.

ĐUKANOVIĆ I MIHAJLOVIĆ PONOVO U KLINČU: Da li je dužnost žena da rađaju

- Ako Bog da sve da bude kako valja, trebalo bi krajem decembra ili prve nedelje u januaru da nam sreća obasja ognjište. Sitno se broji - kazao je Đukanović za “Alo” i istakao da će u njegov dom ovoga puta stići devojčica.

- Lekari su nam rekli da je devojčica na putu, što mene posebno raduje, jer mi svi kažu da su ćerke nešto posebno u životima očeva. Ako zaista bude tako, zvaće se Jelisaveta - naveo je poslanik i dodao da se na trećem detetu neće zaustaviti.

- To je Božija volja. Supruga i ja se rukovodimo mišlju da gde ima mesta za troje, ima i za četvoro. U svakom slučaju, što je kuća punija, sreća je veća. To je najlepši dar od Gospoda - rekao je on.

Iako je Đukanović aktivan i u parlamentu, ali i na televiziji, gde ima emisiju, ističe da za decu uvek ima vremena.

- Moj dan počinje u 05.30, a završava se oko 01:00 iza ponoći. Navikao sam da spavam pet sati kako bih postigao sve obaveze kojih imam na pretek i kako bih bar dva ili tri sata u toku dana odvojio da se igram sa decom i bio prisutan u kući, jer nema važnijeg zadatka koji ti Gospod podari od toga kako ćeš decu vaspitati. Karijere dođu i prođu, i meni je to nebitno, ali kako si decu vaspitao to je tvoje ogledalo - istakao je narodni poslanik i dodao da nema tog posla koji bi stavio iznad porodice.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža

    11. decembar 2017 | 14:11

    Bez obzira sto nisam pristalica SNS-a, cestitam! Jer mislim da politika ne treba da ima veze sa ovakvim stvarima. Lepo je cuti ovakve vesti. Srecno!

  • Н. С

    11. decembar 2017 | 14:11

    Браво г-дине Ђука. Размишљање за сваку похвалу. Желим вам срећно рођење малог анђелка. Тада ће мо бити исти. И мени је Бог даровао три анђела. Ћерку и два сина. Хвала му од неба до земље, што ми је даровао тако непроцењив дар. Кад су деца ЗДРАВА, добра и успешна нема веће среће.

  • Jeretik

    11. decembar 2017 | 14:42

    Sada ce biti izvucena loto sedmica ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA