Dok čekamo nadležne organe sa zaključcima o haosu na derbiju, Vulin ima poruku za rent-a huligane: Verovatno su krenuli na izložbu u muzej ''25. maj" i kad su već tu, rešili su da preuzmu tribinu Grobara

Ministar odbrane je time odgovorio na tvrdnje supruge jednog od uhapšenih da su oni u Beogradu bili samo turistički

Nadležni organi će uskoro izaći sa odgovarajućim zaključcima o neredima koji su se dogodili na 156. Večitom derbiju, rekao ja ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Hrvatski huligani stavljeni iza rešetaka: Zbog opasnosti od bekstva sud im odredio pritvor

Nije mogao da odgovori da li je u incidentu na stadionu Partizana bilo udela stranih službi, međutim, kaže da se "ovo nikada ne dešava slučajno i da nikada nije bez politike".

On se zapitao kako to da strani državljani, uhapšeni na stadionu JNA, nisu otišli do Narodnog muzeja, ako su dolazili turistički, kako tvrdi žena jednog od uhapšenih.

- Vrlo je zanimljivo kako to internacionalno bratstvo nije otišlo u Narodni muzej, ako su turistički dolazili ovde. Verovatno su išli do muzeja ''25. maja'', pa su eto slučajno skrenuli. Delovalo im je kao neki performans veliki - ironično je primetio Vulin.

- Slučajno su bili isto obučeni, slučajno su nekakvi kik bokseri. I baš su krenuli na izložbu u ''25. maj", međutim, nešto ih je odvelo na stadion JNA ... i kad su već tu, rešili su da preuzmu tribinu ili da urade nešto slično - dodao je.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    16. decembar 2017 | 16:52

    Pa nije samo turizam u pitanju...i jedna mama je rekla da joj je sin zastupnik jedne poznate farmaceutske kompanije i da stalno putuje zbog "lekova"??? Eto...sad ce se odmoriti i on i njegovi "pacijenti"???

  • Dag

    16. decembar 2017 | 12:45

    Nista licno,ali muzej "25 maj " je -zatvoren.Toliko o - kulturi...

  • Kockica

    16. decembar 2017 | 12:46

    Jasno je da su hravati tu ubaceni da naprave nered nisu sigurno dosli turisticki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA