≫ 

Putin čestitao Vučiću Novu godinu i Božić: "Želim Vam zdravlje i uspeh, a svim građanima Republike Srbije - mir i blagostanje"

Predsednik Vučić je zahvalio na pismu, kao i na izuzetnom gostoprimstvu pruženom delegaciji Republike Srbije prilikom posete Moskvi

  • 56

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo-čestitku predsednika Vladimira Putina.

Putin potvrdio: "Ukoliko se u dijalog Beograda i Prištine uključi SAD, Rusija je spremna da se pridruži srpskoj strani"

- Poštovani gospodine Predsedniče, srdačno Vam čestitam Novu godinu i Božić. Tokom odlazeće godine rusko-srpski odnosi su nastavili da se dinamično razvijaju. To je u punoj meri potvrdio i naš skorašnji sastanak u Moskvi.

- Računam na nastavak zajedničkog rada sa Vama na unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima na dobrobit bratskih naroda naših zemalja, u interesu jačanja regionalne stabilnosti i bezbednosti. Želim Vama, Vašoj rodbini i najbližima zdravlje i uspeh, a svim građanima Republike Srbije - mir i blagostanje - navodi se u čestitki ruskog predsednika Putina predsedniku Vučiću.

Foto: Vlada Srbije

Predsednik Vučić je zahvalio na pismu, kao i na izuzetnom gostoprimstvu pruženom delegaciji Republike Srbije prilikom posete Moskvi. Srpski predsednik i ruski ambasador su razmotrili rezultate posete i ocenili da je bila od velikog značaja za dalji razvoj svestrane saradnje dveju zemalja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    27. decembar 2017 | 15:48

    Putin postuje i uvazava naseg predsednika i nasu zemlju.

  • Peđa

    27. decembar 2017 | 15:49

    Hvala, svim srcem uzvraćam čestitku i oboma Predsednicima to želim.

  • Danilo

    27. decembar 2017 | 16:54

    Ova čestitka Putina najbolje oslikava kavi su odnosi dva predsednika, dve države. Bliske, čvrste veze, samo neka potraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA