Ðurić o sramnom pomilovanju zločinaca koji su ubili devojčice od 3 i 9 godina: Tači podilazi kriminalno-terorističkim strukturama

- Vrhunac je licemerja to što je Tači, samo dan nakon što je pomilovao zlikovce, otišao da položi cveće na spomen-obeležju nestalim licima - istakao je direktor kancelarije za KiM

  • 35

Odluka Hašima Tačija da pomiluje zločince koji su hladnokrvno ubili čitavu porodicu, uključujući trogodišnju i devetogodišnju devojčicu, zbog toga što je jedan od članova porodice bio u regularnim policijskim formacijama svoje države, a protiv separatista, pokazatelj je potpune zabludelosti i gubitka vrednosnog kompasa dela albanskih političkih struktura na Kosovu i Metohiji saopštio je direktor kancelarije za KiM Marko Ðurić.

SRAMOTA: Tači pomilovao ubice petočlane porodice Hajra, likvidirani iz osvete

On je istakao da je, nakon orkestrirane akcije političkog opstruiranja rada Specijalnog suda za zločine takozvane OVK, Tači nastavio da podilazi zločincima i kriminalno-terorističkim strukturama, pokazavši u čijim je rukama zapravo moć odlučivanja na Kosovu i Metohiji.

- Vrhunac je licemerja to što je Tači, poznat i pod konspirativnim terorističkim nadimkom "Zmija", samo dan nakon što je pomilovao zlikovce odgovorne za smrt jedne porodice, otišao da položi cveće na spomen-obeležju nestalim licima, i time je samo demonstrirao izopačenost svog moralnog sistema - naveo je Ðurić i dodao:

- Srbija će nastaviti da insistira na rasvetljavanju i kažnjavanju zločina pripadnika terorističke OVK, ne praveći među žrtvama razliku po nacionalnosti.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    31. decembar 2017 | 07:40

    Ovakva sramna odluka Hašima Tačija govori o izopačenosti njegovog uma.

  • Branko N

    31. decembar 2017 | 07:34

    Ovo je zaista velika bruka i sramota prištinskih vlasti.

  • Lazar

    30. decembar 2017 | 23:48

    Zlocinac se uvek vraca na mesto zlocina .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA