≫ 

Vučić: Mali neće biti prvi na listi SNS na beogradskim izborima, najjači protivnik nam je Miroslav Mišković

Na opasku da nikako ne govori ko će biti kandidat SNS za gradonačelnika, rekao je da je njegova stranka već izgubila od Miškovića, Ðilasa, Jeremića i Jankovića

  • 1

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će 2018. godine biti održani samo beogradski izbori, a da kao najozbiljnijeg protivnika aktuelne vlasti vidi Miroslava Miškovića.

Vesić otvoreno o timu SNS za Beograd i koje stranke će biti na listi: Pred građanima je izbor. Rad i rezultati ili prazne priče i dugovi (VIDEO) (FOTO)

- Onaj koji je tu stvarno glavni, koji je opredeljujući faktor i njihov šef, onaj koji ih ujedinio unutar te koalicije to je Miroslav Mišković. On je najozbiljniji protivnik. On je tata i Ðilasu i Jeremiću i Jankoviću - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje Prve televizije koga vidi kao veću konkurenciju na izborima, Ðilasa ili Šapića.

Na pitanje kako vidi izjavu Vuka Jeremića da ni nacionalna, ni građanska Srbija ne mogu same, zasebno da ga pobede, Vučić je rekao da je to zato što njihova poitlika nikada nije ni postojala.

Foto: ATA Images

- Ali, on bi malo da vodi nacionalističku politiku, ali mu trebaju pare sa ove druge strane...Ali, nikako da odgovori odakle mu milion evra za stan i sedam miliona evra za kampanju, niti ga ko pita - primetio je Vučić.

Na opasku da nikako ne govori ko će biti kandidat SNS za gradonačelnika, rekao je da je njegova stranka već izgubila od Miškovića, Ðilasa, Jeremića i Jankovića.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Janković je, primetio je, onaj što je na RTS bio na ratištu, a u Knez Mihajlovoj je zaboravio da je bio na ratištu.

Nije odgovorio ko će biti prvi na listi SNS, ali je sigurno da će biti neko ko može da dobije poverenje građana.

Siniša Mali, istakao je, svakako neće biti, iako je dobro radio svoj posao.

- Mi smo unapred razumeli da je Mišković nepobediv u Beogradu, ali ćemo da se borimo - rekao je Vučić.

Foto: Vladimir Milovanović

Ponovio je da ne razmišlja o vanrednim izborima, jer smatra da nema razloga za njihopvo održavanje, iako ga, kako je naveo, Nebojša Stefanović neprestano ubeđuje u suprotno.

- Nisam sklon da prihvatim Nebojšinu ideju, a Dačić i Vulin, koji se takođe zalažu za vanredne izbore, nisu članovi moje stranke. U Srbiji je vreme za normalno obavljanje izbora i imaćemo ih 2020. za parlament - rekao je.

Foto ilustracija: Telegraf, Tanjug/AP, Tanjug/Sava Radovanović, Marko Todorović

Biće, napomenuo je, svakako još lokalnih izbora, ali to, kaže, njegove političke protivnike ne zanima, jer, očigledno, nema para.

- Njih zanima da idu na izbore i da naprave rezultat samo tamo gde mogu da stave ruke u med, gde mogu da zavuku šake u kasu građana nečijih, da bi bili još bogatiji, a da bi njihove tajkunske mecene mogle da žive još bolje - zaključio je Vučić.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haarponije

    31. decembar 2017 | 19:48

    Pa da Kostić protiv Miškovića ako ćemo da preciziramo.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA