Karić ide sa SNS na beogradske izbore: Koalicija odlično funkcioniše (VIDEO)

Pokret "Snaga Srbije" želi da svojim ogromnim poslovnim iskustvom pomogne da se ostvare najvažniji interesi svih Beograđana, bez obzira na stranačko ili ideološko opredeljenje, kaže Karić

  • 30

Lider Pokreta "Snaga Srbije" Bogoljub Karić izjavio je danas da će taj pokret na naredne beogradske izbore izaći zajedno sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

Pažljivo slušajte Vučića i možda ćete zaraditi na klađenju za gradonačelnika Beograda (VIDEO)

- Koalicija ovih dveju stranaka je odlično funkcionisala od parlamentarnih izbora 2012. godine. Članstvo i rukovodstvo su dobro sarađivali širom Srbije.Pokret 'Snaga Srbije' učestvovaće na zajedničkoj listi 'Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd', jer je vladajuća koalicija, predvođena liderom SNS i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ostvarila ogromne političke i ekonomske rezultate u Beogradu i čitavoj Srbiji - naveo je Karić u pisanoj izjavi.

Foto: Marko Todorović

Karić je ocenio da gradjani te rezultate mogu da vide na svakom koraku i dodao da je "državna kasa napunjena, javne finansije sređene, a Srbija prvi put ima saveznike na svim stranama sveta".

- Takvom politikom su postavljeni temelji da Beograd danas postane ogromno gradilište, da dugovi grada budu smanjeni za 700 miliona evra, da turisti iz svih krajeva sveta masovno dolaze u Beograd kao miroljubivi, domaćinski i kosmpolitski grad koji je postao kulturna prestonica čitave jugoistočne Evrope - naveo je Karić.

On je dodao da Pokret "Snaga Srbije" želi da svojim ogromnim poslovnim iskustvom pomogne da se ostvare najvažniji interesi svih Beograđana, bez obzira na stranačko ili ideološko opredeljenje.

Ko će sve biti na listi SNS, govorio je lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolina

    12. januar 2018 | 23:32

    Kada sve funkcionise kako valja, onda samo nastavljamo dalje u jos boljem smeru.

  • ana

    12. januar 2018 | 21:03

    Ova koalicija pobedjuje na izborima.

  • ana

    12. januar 2018 | 21:04

    Dobro je da ide sa SNSom, jer SNS ima najvecu podrsku gradjana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA