Okrenuću te na ražnju za Srpsku Novu godinu: Stravične pretnje Draganu Šutanovcu (FOTO)

Šutanovac je kazao da to nije prva pretnja koju dobija, ali priznaje da ih često olako shvata jer dolaze sa društvenih mreža

  • 9

Lider DS Dragan Šutanovac objavio je na Tviteru da su mu stigle pretnje sa hrvatske adrese - Autohtone hrvatske stranke prava.

Šutanovac kandidat DS za gradonačelnika Beograda

- Okrenuću te na ražnju za Srpsku Novu godinu i tvojim mesom nahraniti sve beogradske pse lutalice. Bog i Hrvati. Za dom spremni. Smrt srpskim civilima... - stoji u poruci koju je dobio Šutanovac, a podelio je sa pratiocima.

Šutanovac je za "Blic" kazao da to nije prva pretnja koju dobija, ali priznaje da ih često olako shvata jer dolaze sa društvenih mreža.

Ovog puta će, ipak, kako kaže, sve prijaviti policiji.

- Sada su mi posebno skrenuli pažnju da ovakve pretnje po život na nacionalnoj osnovi ne mogu da prođu bez prijave policiji - kaže Šutanovac i navodi da je nacionalna, verska i rasna netrpeljivost nedopustiva u 21. veku.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milanka

    12. januar 2018 | 19:16

    Ово је страшно! Ако тај Хрват живи у Србији треба га стрпати у затвор!Па шта би Хрвати радили да неки Србин овако прети неком Хрвату? Ово су болесне претње!

  • Vuk1989

    12. januar 2018 | 19:59

    Hahahahahahaha.

  • leo

    13. januar 2018 | 13:48

    A,sto meni nEko ne preti,ne dugujem nikom nista,ne pljackam drzavnu imovinu,jednom recju,nema pas zasto da me ujede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA