Vučić čestitao predsedniku Kipra ponovni izbor: Uveravam Vas da će Srbija i dalje biti odgovoran i pouzdan partner vašoj zemlji

U čestitki predsednik izražava uveravanje da će Srbija i dalje biti odgovoran i pouzdan partner, sa željom da i dalje jača bilateralne, a posebno ekonomske odnose sa Kiprom

  • 10

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras čestitku Nikosu Anastasijadesu povodom ponovnog izbora za predsednika Republike Kipar.

U čestitki se kaže:

- Koristim ovu priliku da Vam čestitam pobedu na predsedničkim izborima, čiji su rezultati potvrdili Vašu reputaciju iskusnog i odgovornog političara. Želim da istaknem našu zahvalnost prijateljskoj Republici Kipar na principijelnom stavu kojim poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Srbije, kao i na podršci koju nam pružate na putu ka Evropskoj uniji.

- Uveravam Vas da će Srbija i dalje biti odgovoran i pouzdan partner, sa željom da i dalje jača bilateralne, a posebno ekonomske odnose sa Kiprom -  navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA