≫ 

Vučić i Brnabić čestitali Španovićevoj zlato: Ovo je istorijski uspeh za srpsku atletiku!

Danas ste zabeležili istorijski rezultat za Srbiju i postali prvakinja sveta u skoku u dalj. Ovo je prvo zlato u istoriji svetskih prvenstava u atletici za Srbiju i danas su svi naši građani ponosni na Vaš uspeh

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras na svom Tviter nalogu srpskoj atletičarki Ivani Španović osvajanje zlatne medalje na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Birmingemu.

Pogledajte slavlje Ivane sa srpskom trobojkom dok Amerikanka besni! Šampionske suze i poljubac u čelo u Birmingemu (FOTO) (VIDEO)

- Zlato Ivane Španović na Svetskom dvoranskom prvenstvu istorijski uspeh za srpsku atletiku! Sve čestitke za zlato i nenadmašan uspeh - naveo je predsednik na Tviter nalogu.

 

I predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Ivani Španović osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u atletici u Birmingemu.

Foto: Luka Banda

- Danas ste zabeležili istorijski rezultat za Srbiju i postali prvakinja sveta u skoku u dalj. Ovo je prvo zlato u istoriji svetskih prvenstava u atletici za Srbiju i danas su svi naši građani ponosni na Vaš uspeh. U ime Vlade Srbije i svoje lično ime, još jednom upućujem iskrene čestitke za osvajanje zlatne medalje i želim Vam još mnogo uspeha u Vašoj sportskoj karijeri - navodi se u čestitki premijerke Brnabić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA