Evo šta u Živkovićevoj stranci kažu za Telegraf povodom hapšenja njihovog omladinca zbog iznude

Predsednik Kluba mladih Nove stranke u Beogradu uhapšen je zbog sumnje da je reketirao jednog poznatog srpskog fudbalera

  • 19

Srpska javnost danas je šokirana vešću da je Nemanja Marković, predsednik Kluba mladih Nove stranke u Beogradu uhapšen, zbog sumnje da je reketirao jednog poznatog srpskog fudbalera. U ovoj stranci je za Telegraf rečeno, da ukoliko se sumnje pokažu tačnim, najstrože osuđuju njegov postupak i pozdravljaju reakciju nadležnih.

Uhapšen omladinac Zorana Živkovića: Tražio fudbaleru 5.000 evra da ne objavi njegove seksi fotografije

- Marković je smenjen pre nekoliko meseci - kaže za Telegraf.rs, Tijana Ilić, portparol Nove stranke.

Prema njenim rečima, smenjen je zato što je mesecima opstruisao rad Gradskog kluba mladih Nove stranke u Beogradu, na čijem je čelu bio.

- Niko nije imao kontakt sa njim, nije se pojavljivao na sastancima, jednostavno, blokirao je rad Kluba - ističe Ilić i napominje da je zbog toga protiv Markovića iniciran disciplinski postupak, te da je u odsustvu i smenjen.

Printskrin: Youtube/Nova stranka

Nova stranka osuđuje postupak Markovića, ukoliko se pokaže da su optužbe istinite, rekla nam je Ilić.

- Zaista ne mogu da verujem da je to istina i nisam mogla ni da pretpostavim da ovo može da se desi. Ukoliko se ispostavi da su optužbe istinite, mi smo zgroženi - rekla je portaparolka stranke, čiji je lider Zoran Živković.

Ona kaže da Nova stranka pozdravlja reakciju nadležnih državnih organa i zahtevaju, ukoliko se optužbe pokažu tačnim, najstožu moguću kaznu za svog omladinca.

Foto: novastranka.rs

- Raspolažemo sa malom količinom informacija, pre svega ono što smo pročitali u medijima. Mi nemamo kontakt sa njim i ne poznajemo njegovo blisko okruženje, da bismo mogli da proverimo informacije da je uhapšen - napomenula je Ilić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA