Iznenađenje u Ministarstvu rudarstva i energetike: Evo kako je Antić ulepšao damama Dan žena (FOTO)

Antić često ističe da uspešno obavlja poverene zadatke, zato što ima jako dobar tim u Ministarstvu

  • 0

Ministar rudarstva i energetike i potpredsednik SPS Aleksandar Antić potrudio se da damama zaposlenim u njegovom timu ulepša Međunarodni dan žena. Antić je svim pripadnicima lepšeg pola poklonio po crvenu ružu.

NI RUŽE, PARFEM, VEČERA! Ovo su izgovori političara zašto NIŠTA ne kupuju ženama za 8. mart

Antić često ističe da uspešno obavlja poverene zadatke, zato što ima jako dobar tim u Ministarstvu.

- Ja duboko verujem da čovek bilo šta u životu ne može da uradi sam. Šta god da je deo posla kojim se bavimo, bez ozbiljnih, snažnih timova, velike i jake podrške čitavog niza ljudi ne možete biti uspešni. Tako da u Ministarstvu imamo zaista jednu izuzetno profesionalnu ekipu, jedan tim ljudi, koji zajedno sa energetskim kompanijama izuzetno dobro radi svoj posao - rekao je u nedavnom intervju za naš portal, Antić.

Foto: Telegraf

Kaže da se zato trudi da održi pozitivnu atmosferu, kako bi svi izazovi koji su pred njegovim timom i njim postavljeni bili lakše prevaziđeni.

Zato se i danas, na Međunarodni dan žena, zahvalio svakoj dami, koja radi u Ministarstvu na čijem je čelu, pojedinačno, poklonivši joj crvenu ružu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA