≫ 

Tači napokon priznao: Rada Trajković mi je prijateljica (VIDEO)

- Pozivam svoju prijateljicu Radu Trajković da ide u policiju i da jasno izjavi odakle joj informacija da je Radojičić ubio Ivanovića - rekao je Tači

  • 3

Nekadašnja poslanica i predsednica Evropskog pokreta Srba na KIM Rada Trajković je prijateljica predsednika samoproglašene republike Kosovo Hašima Tačija, što je on po prvi put otvoreno saopštio javnosti u intervjuu za jednu albansku televiziju.

Da li ste vi premijer Kosova ili Albanije? Haradinaj na manžetnama poneo simbol albanskog dvoglavog orla

On je, odgovarajući na pitanje voditelja, koje se odnosi na ubistvo Olivera Ivanovića, kazao da mu je Rada Trajković prijateljica i pozvao je da ode u policiju i tamo iznese svoja saznanja o tom događaju.

- Pozivam svoju prijateljicu Radu Trajković da ide u policiju i da jasno izjavi odakle joj informacija da je Radojičić ubio Ivanovića - rekao je Tači.

Rada Trajković na sahrani Olivera Ivanovića Foto: Tanjug/Tanja Valič

Iako je voditelj emisije pokušao da ga prekine postavljajući mu potpitanje, Tači je iz drugog pokušaja završio rečenicu u kojoj je Trajkovićevu, koja često kritički govori o predstavnicima Srba sa KIM, nazvao svojom prijateljicom.

Video u kojem Hašim Tači odgovara na brojna interesantna pitanja pogledajte ovde, deo o Radi Trajković pronađite na 26:03 minutu.

VIDEO: Ko je bio Oliver Ivanović

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocajno pero

    20. april 2018 | 21:42

    Sada saberete jedan i jedan. Rada je miljenica, a mislim (nisam 100% siguran) i da je bila clan DS a. Da je podrzavaju kao LDP, PSG Jankovica,NS Jeremiceva kao i LSV Cankov, a siptare podrzavaju Amerikanci znaci i Radu Trajkovic i sve napred ponenute. Srbi mislite o tome

  • Drasko

    20. april 2018 | 20:10

    Nista nije rekao a da nismo znali

  • Dana

    20. april 2018 | 23:13

    Sve jasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA