Predsednik Srbije: Na Predsedništvu SNS izraziću podršku Ani Brnabić

- Ana se bori i radi i Ana ima moju punu podršku, i to ce biti moj stav u budućnosti - rekao je Vučić

  • 45

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je da će na sednici Predsedništva SNS, za oko desetak dana, uputiti jasnu poruku svima da premijerka Ana Brnabić ima njegovu punu podršku.

Vučić u Istanbulu: Odnosi nikad bolji, Srbija poštuje Tursku i investicije iz te zemlje, ovo je samo početak saradnje

- Ana Brnabić ima moju nedvosmislenu podršku. Ne postoje bezgrešni ljudi, prvi ja nisam, naprotiv, bezbroj puta sam grešio. Ali je važno da se ljudi bore i da rade. Ana se bori i radi i Ana ima moju punu podršku, i to ce biti moj stav u budućnosti - rekao je Vučić u intervjuu za "Kurir" koji je objavljen na sajtu tog lista.

Upitan da li mu je Brnabić posle oštre polemike na sednici Vlade pre tri dana između ministra Nenada Popovića i ministarki nudila ostavku, Vučić je rekao da to ne može da kaže na takav način.

- Ne mogu ja da kažem to na takav nacin. Ana mi je rekla da joj je to bio najteži dan, da joj je došlo da kaže ovako i onako, ja sam joj rekao da tako nešto ne dolazi u obzir i takve stvari necu više da cujem, jer bih ja trebalo onda svaki dan da plačem nad svojom sudbinom i da kukam... Sedi i radi, i to je to - preneo je Vučić.

Ana Brnabić, Aleksandar Vučić/Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

On je ocenio i da se ta situacija nema veze sa spornim tvitom.

Na pitanje kakva je njegova poruka, pre svega ministarkama iz SNS Zorani Mihajlović i Jadranki Joksimović, Vučić je istakao: "Moja poruka bice svima nedvosmislena na zasedanju Predsedništva stranke koje ce biti organizovano u narednih desetak dana".

- Biće jasna poruka - Ana Brnabić ima moju podršku i nemam nikakav problem sa tim, ako vam se to ne sviđa. Kome se ne sviđa, u stranci možete da donesete kakvu god hoćete odluku - poručio je Vučić.

Upitan da li će ipak biti rekonstrukcije Vlade, odgovorio je potvrdno.

- Rekonstrukcije će biti svakako, ali tek pošto budemo videli kako se odvijaju stvari oko Kosova - naveo je Vučić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA