≫ 

Sukob Vesića i Živkovića na društvenim mrežama: Lider Nove stranke ismejan u 3 tačke

Sve je počelo nakon što je Živković na  Tviteru podelio saopštenje svoje stranke u kome je optužio vlast u prestonici da namerava da "poseče hrast star 139 godina samo da bi na njegovom mestu podigli fontanu"

  • 20

Rasprava između predstavnika vlasti i opozicije ne smiruje ni van institucija, tačnije preselila se na društvene mreže, gde je gradski menadžer Goran Vesić žestoko isprozivao lidera Nove stranke Zorana Živkovića.

Očekujemo Đilasovo izvinjenje: Vesić se oglasio posle incidenta u Skupštini grada (VIDEO)

Sve je počelo nakon što je Živković na  Tviteru podelio saopštenje svoje stranke u kome je optužio vlast u prestonici da namerava da "poseče hrast star 139 godina samo da bi na njegovom mestu podigli fontanu".

- Žrtvovali bi i ceo Vračar za svoj koruptivni procenat... Vračar: Žrtvuju hrast star 139 godina zbog fontane?! - napisao je Živković.

Međutim, ubrzo je stigla i reakcija gradskog menadžera Gorana Vesića.

- Ovako izgleda kada je neko ko je neznalica laže! Prvo, nije u pitanju hrast nego platan. Drugo, nije drvo nije staro 139 godina već 70. Treće, drvo nije zaštićeno ali je hvala Bogu zdravo. Četvrto, na tom mestu nikada nije planirana fontana niti će je biti. Ali šta da očekujete od čoveka koji svakog dana bar jednom slaže i misli da je to politika - naveo je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

VIDEO: Dragan Đilas o guranju odbornika na zasedanju Skupštine grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA