1

ZAŠTO MU JE POZLILO? Vučić od Dačića traži da se uhapsi Antonićeva "krtica"!

Vučić primljen na VMA nakon što je oštro reagovao i tražio hapšenje onih koji su bivšem direktoru "Agrobanke" pomogli da napusti zemlju

Aleksandar Vučić

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić oštro je reagovao povodom spekulacija da je bivši predsednik IO “Agrobanke” Dušan Antonić dobio dojavu o njegovom hapšenju iz policije i zatražio od premijera Srbije Ivice Dačića da se uhapsi “krtica”, nakon čega mu je pozlilo i prebačen je na VMA, saznaje Telegraf!

Dan nakon hapšenja Dušana Antonića na graničnom prelazu kod Sremske Rače, po kuloarima se uveliko spekuliše ko je bivšem predsedniku IO “Agrobanke” dojavio informaciju posle koje je ovaj pokušao da pobegne iz zemlje.

Kako Telegraf saznaje iz dobroobaveštenih izvora bliskih MUP-u, ovih dana, na izričit zahtev Aleksandra Vučića treba da krene potraga za “krticom” koja je dojavila informaciju o hapšenju bivšem predsedniku IO “Agrobanke” Dušanu Antoniću. Vučić posebno insistira ta tome da se istraži kako je Antonić pobegao u Republiku Srpsku, ali i kako se vrlo brzo vratio u Srbiju, posle čega je uhapšen.

Aleksandru Vučiću je pozlilo i prebačen je na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, a nakon obavljenih kontrolnih pregleda pušten je kući na lični zahtev.

Član Saveta za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilić smatra da je Antonić samo iz policije mogao dobiti dojavu da će biti uhapšen.

– Očigledno je bio podržan od mnogih ljudi koji su zauzimali veoma važne pozicije u ovom društvu. Uostalom, i bez dojave, a nakon tolikih napisa u medijima, a posebno posle nastupa uživo na “B92″, Antonić je mogao i da nasluti, bez da ga neko obavesti, da je hapšenje sasvim izvesno – kaže Vasilićeva.

(D. Z.)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aleksandar Vučić, Ivica Dačić, Vlada Srbije, VMA
Popularni komentari
  • h
    hercegov grad

    sta ima da mu dojavljuje kad je sam znao da treba da se spremi za robiju?Dajte ljudima po milion evra i zatvori,i ako orepuni,nece moci da orime sve one koji ce se za te pare javiti dobrovoljno da idu i robijaju.

foto dana

video dana