≫ 

Neverovatan prelet u Skupštini Srbije: Od Radulovića, preko demokrata, do POKS-a

Nada Kostić je tada 26. aprila rekla da je članica DS-a, ali je saopštila da će od danas biti članica Predsedništva Pokreta obnove kraljevine Srbije i druga poslanica tog pokreta u Skupštini

  • 1

Pokretu obnove kraljevine Srbije danas je pristupila poslanica Nada Kostić koja je u Skupštinu Srbije ušla 26. aprila umesto poslanika Miloša Boškovića, sa liste Dosta je bilo koji je podneo ostavku.

Ušla na Radulovićevoj listi, sada je kod demokrata, kaže da će biti samostalna: Čudan politički put nove poslanice

Kostić međutim, tada nije pristupila poslaničkom klubu DJB, jer je taj pokret napustila odmah posle izbora 2016. godine.

Ona je tada 26. aprila rekla da je članica DS-a, ali je saopštila da će od danas biti članica Predsedništva Pokreta obnove kraljevine Srbije i druga poslanica tog pokreta u Skupštini, pored Žike Gojkovića.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Mada je svoje pristupanje tom pokretu objasnila "praktično-tehničkim razlozima", Kostić je rekla da se njena ubeđenja "najviše poklapaju" sa POKS-om - zalaganje za uvođenje "ustavne parlamentarne monarhije" u Srbiji.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA