≫ 

Đurić učesnik briselskog maratona: Važno je biti u kondiciji, razgovori tamo mogu da traju i do 19 sati

- Kada se drugoj strani išlo da spavaju, da odmaraju, mi smo imali snage da nastavimo dalje i to je ono što je važno - poručio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić.

  • 31

U Briselu će danas hiljade ljudi učestvovati u trci dugoj 20,5 kilometara u kojoj će nastupiti i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić.

Albanci udaraju na zadužbinu Nemanjića: Dečani ugroženi zbog izgradnje puta, srpske vlasti pozvale na hitno reagovanje (VIDEO)

RTS navodi da Ðurić trči sa jasno određenim ciljem. On je pred početak trke pripreme za ovaj polumaraton uporedio sa trkom koju sa prištinskim pregovaračima u istom gradu trči već godinama.

Ðurić je rekao da je važno imati dobru kondiciju jer je bilo razgovora koji su umeli da traju i po 18 do 19 sati.

- Kada se drugoj strani išlo da spavaju, da odmaraju, mi smo imali snage da nastavimo dalje i to je ono što je važno. Zato je ovo maraton, a ne sprint i zato treba da istrajemo do kraja - poručio je Ðurić.

Direktor kancelarije za KiM kaže da, za razliku od Briselskog dijaloga, za ovaj maraton zna i gde počinje i gde završava, a posle šest godina pregovaranja želja mu je i da na ovaj način "pokorimo" Brisel.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA