Držite se estrade i Velikog brata: Mihajlovićeva odbrusila Đilasu i Mrkonjiću

- Kada izmeštanje železničke stanice kritikuju Mrkonjić i Ðilas, kako da ih ne pitate: "Pa što je, drugovi i gospodo, niste završili - izjavila je ministarka

  • 5

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da su izjave bivšeg ministra i gradonačelnika Beograda, Milutina Mrkonjića i Dragana Ðilasa, o novoj železničkoj stanici Centar "tragikomične i prepune “političke amnezije".

Zašto se Vučić u opštinske odbore naprednjaka javlja telefonski? Za 3 nedelje, 100 telefonskih poziva

- Kada izmeštanje železničke stanice kritikuju Mrkonjić i Ðilas, oni koji su se pre 10 godina ugovorom obavezali da će stanicu Prokop da završe do 2010. godine, kako da ih ne pitate: "Pa što je, drugovi i gospodo, niste završili?!" Ali, kad vidimo kako je propao jedini izgrađeni Mrkonjićev auto-put pun gline koji ide iz njive u njivu, možda je i bolje što njih dvojica ništa nisu radila. Držite se estrade i ''Velikog brata'', to vam bolje ide - kaže Mihajlovićeva.

Nova železnička stanica Centar biće spremna da 1. jula prihvati sve građane koji koriste železnicu i putnici će imati sve što im je potrebno za dolazak i odlazak sa stanice, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

- Međutim, kada neko, pa još bivši ministar, izjavi da stara železnička stanica u Beogradu ne treba da se preseli u stanicu Centar sve dok se tamo ne završe "šoping centri, hoteli, moteli i priključenje za metro", onda do punog izražaja dolazi ona narodna ''pametniji si kad ćutiš" - kaže potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA