≫ 

Veliko "stesanje" u Vladi: Mihajlovićeva i Dačić se prepolovili (FOTO)

- Nema zdravog tela bez fizičke aktivnosti - navodi blizak saradnik ministarke Mihajlović

  • 3

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka Zorana Mihajlović od kada je znamo uvek je vodila računa da izgleda bespkreorno svuda gde se pojavi. Ali, ono što su svi u poslednje vreme primetili jeste njena vitka linija koja je dovedena gotovo do savršenstva. Onako, narodski rečeno, Zorana danas top izgleda!

Držite se estrade i Velikog brata: Mihajlovićeva odbrusila Đilasu i Mrkonjiću

Kako saznajemo od njenih najbližih saradnika Zorana je pre oko šest meseci odlučila da potpuno promeni način ishrane, jer je zbog velikih obaveza bila primorana da se neredovno čak i nezdravo hrani.

- Odlučila je da krene sa energetskim sokovima koji su joj zamenjivali obroke. Njih je pila u određeno vreme i tri ili četiri dana nedeljno hranila se samo ovim skovima. Kada ne pije sokove hrani se normlano, samo naravno u manjim količinima. To je dalo rezultate - kaže naš sagovornik.

Međutim, nije dovoljno samo promeniti način ishrane da bi se održala dobra kondicija i dobar izgled i što je još važnije, dobro raspoloženje i koncentraciju.

Ministarka Zorana Mihajlović-Foto: Promo

- Nema zdravog tela bez fizičke aktivnosti. Zato je Zorana prvo uvela večernje šetnje od najmanje pet kilometra i to brzim hodom. A onda je tome dodala i najmanje četiri puta nedeljno odlasku na vežbe kada završi posao. Reč je o kombinovane vežbe istezanja i pilates vežbi koje ukupno ne traju duže od 40 minuta i koje se mogu raditi čak i bez pomoći trenera i u svom domu. Tek ta kombinacija redovne i zdrave ishrane i vežbi daje ono što svi žele, a to je dobar izgled - kaže naš sagovornik.

Potpredsednica Vlade je za Telegraf kratko poručila svim ženama da "moraju da pronađu vremena za sebe i svoje zdravlje".

- Znam da nije lako, znam da žene imaju mnogo obaveza i malo vremena, ali moraju da se porude da nađu vremena za sebe, svoj izgled i svoje zdravlje. Zato nema izgovora, čuvajte sebe, brinite o svom telu i budite odgovorne prema sebi. Volite sebe jer samo tako će vas i drugi više voleti. Jer kad se mi dobro osećamo onda je i sve drugo lakše i svi se oko nas se dobro osećaju - kaže Zorana Mihajlović.

Ivica Dačić i Dragan Marković Palma-Foto: Promo

Njenim stopama je krenuo i Ivica Dačić, šef diplomatije i lider SPS-a koji je održao obećanje dato pre nekoliko godina, a to je da će smanjiti svoju kilažu.

Razliku u kilaži lider socijalista javnost je mogla da primeti prilikom boravka u Grčkoj, kada ga je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma provozao na motociklu.

Ivica Dačić sa suprugom Sanjom-Foto: ATA Images

Ivica Dačić se za vikend u društvu supruge Sanje pojavio u jednom prestoničkom restoranu, na proslavi rođendana pevačice Svetlane Ražnatović, gde je bilo primetno da je šef srpske diplomatije konačno pobedio u borbi sa kilogramima.

VIDEO: Dačić: Pobeda nad Kostarikom je bila mala osveta za Kosovo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Невена

    20. jun 2018 | 16:04

    Како год изгледа да је Србија у бољој ситуацији од Хрватске пошто ова није предсједница за разлику од Колинде . ПС Изем ти дипломатију у којој су женски стајлинг и њени атрибути основне политичке особине !!!

  • Jeretik

    20. jun 2018 | 16:29

    A Seselj sve " neotesaniji " , a i deblji , ha..

  • OkO

    20. jun 2018 | 19:27

    Dobra Zoka, ko avion!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA