≫ 

Stefanović dobitnik vidovdanskog priznanja: Evo kome je namenio novčani deo nagrade (FOTO)

Stefanović je nagradu primio na svečanoj sednici opštine Lazarevac povodom obeležavanja Vidovdana, Dana opštine Lazarevac

  • 51

Ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću danas je uručena Vidovdanska nagrada Gradske opštine Lazarevac za doprinos napretku opštine u svim oblastima društvenog i privrednog života, ali i podizanju bezbednosti građana na viši nivo.

Vidovdanske nagrade uručene najboljim novosadskim učenicima osnovnih i srednjih škola (FOTO)

Stefanović je nagradu primio na svečanoj sednici opštine Lazarevac povodom obeležavanja Vidovdana, Dana opštine Lazarevac.

Ministar je istakao da je ponosan što opština pored ozbiljnih radova koje sprovodi ne zaboravlja ljude poput dve studentkinje i komandira Vatrogasne jedice, kojima su danas uručene nagrade opštine.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Oni su budućnost naše zemlje, zemlje koja mora da napreduje, da se razvija, i da brine o ljudima koji su potencijal - podvukao je Stefanović.

Stefanović je ukazao da se ne sme zaboraviti nijedna opština, jer je podjednako bitan razvoj svake opštine.

On je dodao da je ministarstvo na čijem je čelu pomoglo Lazarevcu, ali da je prevashodno opština uložila ogroman napor da dovede investitore.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Građanima Lazarevca poručio je da će nastaviti da rade na boljoj bezbednosti, a da će se izgradnjom vatrogasne i policijske stanice stvoriti novi uslovi za rad pripadnika tih službi.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ministar je rekao da će finansijski deo nagrade nameniti deci stradalih pripadnika MUP-a i poručio da se nada da će u narednom periodu imati priliku da vidi još mladih i talentovanih ljudi koji šire slavu Lazrevca i predstavljaju Srbiju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA