LONDON ZOVE: Dačić jedva izvukao živu glavu!

Odmah nakon poletanja, avion koji je premijera vozio na Olimpijske igre, gde je otišao da bodri vaterpoliste, pokvario se. Posada morala da istače gorivo da se avion ne bi zapalio!

  • 4

Tek što je juče poleteo za London, avion u kojem se nalazio premijer Ivica Dačić pokvario se, pa je posada morala da istoči gorivo da letelica ne bi eksplodirala.

 

Premijer Srbije preživeo je pravu dramu kada je Vladinim avionom "falkon" krenuo u London, na vaterpolo utakmicu srpske reprezentacije i zatvaranje OI

 

- Nastala je prava drama među posadom u avionu, jer znaju da se u prošlosti često kvario. Kapetan i posada morali su u letu da istaču gorivo iz rezervoara da se avion pri prinudnom sletanju ne bi zapalio! Na kraju su uspeli da se vrate do Surčina i prinudno slete na beogradski aerodrom. Premijer je morao da čeka oko pola sata kako bi se kvar otklonio i avion dodatno proverio. Zatim su ponovo poleteli za London - ispričao je naš izvor sa lica mesta, i dodao:

 

- Svi su bili pribrani i niko nije paničio, naročito ne premijer. Bio je smiren i pratio je situaciju. Slušao je sva uputstva posade. Naravno da nikome nije prijatno, ali se, srećom, sve dobro završilo i već posle tri sata bili su u prestonici Velike Britanije - rekao je izvor koji se nalazio u avionu.

 

Nakon sletanja, premijer je uspeo da prisustvuje i polufinalnoj vaterpolo utakmici između Srbije i Italije. Nažalost, on nije doneo sreću našim vaterpolistima, jer su izgubili sa 9:7.

 

(I. M. / Izvor: Kurir / Foto: Kurir)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jahjagan

    11. avgust 2012 | 10:37

    Pošto su smenili sve ljude koji su dobro radili i doveli svoje, partijske drugare ne bi me čudilo da su to isto uradili i sa pilotima i mehanicarima pa im sad treba vremena da se obuče. Teško nama sa njima. Vaterpolisti se Bogu molili da baksuz ostane u Beogradu.

  • SdragaN

    11. avgust 2012 | 13:14

    A da li je on placen da radi svoj posao ili da sa nasim parama obilazi manifestacije...Guca,London ....eeee brzo ce kraj!

  • Mrcke

    11. avgust 2012 | 13:24

    Kakva zemlja, takav premijer, a takvi i avioni. Naravno takav je i NAROD!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA