Ne osećam se prozvanom: Zorana Mihajlović o komentaru Ane Brnabić

Ponovo polemika između premijerke i vicepremijerke

  • 0

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila da se ne oseća prozvanom izjavom premijerke Ane Brnabić da je nimalo ne brine kada neko od kolega iz Nemanjine kaže da ona ne odlučuje o promenama u vlasti.

Burno na dodeli NALED-ovih nagrada! Mihajlović se razbesnela: Zelenović ukida ljudima ambulantu, a dobija priznanja (FOTO)

- Ne osećam se prozvanom, zašto bih? Pa naravno da odlučuje SNS. I SNS je dao podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da se Ana Brnabić imenuje na mesto premijera. Dobro je, odlično je da ima dobru saradnju sa nama u SNS - rekla je Mihajlović za Kurir.

Podsetimo, premijerka Ana Brnabić je u jučerašnjem intervjuu za "Večernje novosti" na pitanje "koliko je za nju frustrirajuće kada pojedine koleginice na komentar da će biti smena ministara koji loše rade, odgovaraju da o tome odlučuje SNS, a ne ona", Brnabić navodi da ne dozvoljava da je to frustrira, i da vreme i energiju troši na druge stvari.

- Imam odličnu saradnju sa SNS i oko najtežih pitanja imala sam njihovo potpuno razumevanje, podršku i odličnu komunikaciju. Tako da kad neko kaže, "ne odlučujete vi, nego SNS", to me baš nimalo ne brine - ističe Brnabić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA