≫ 

Haradinaj se nije izvinjavao Ani Brnabić! Iz Prištine negiraju događaje sa Samita, tvrde da se desilo sledeće

Beogradski mediji objavili su da se kosovski premijer izvinio premijerki Srbije zbog hapšenja petorice građana u okolini Gnjilana

  • 28

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj nije se izvinio premijerki Srbije Ani Brnabić, kako su to juče tvrdili beogradski mediji, javlja prištinska televizija Kohavision (KTV).

Vidim nastavili ste s praksom hapšenja Srba, Priština se ponaša sve agresivnije: Šta je sve Brnabić rekla Haradinaju u Londonu (VIDEO)

Haradinaj je srpskoj koleginici preneo žaljenje zbog neispunjavanja sporazuma sa obe strane, što je uticalo na dobrosusedstvo među zemljama, saznaje KTV, a prenosi portal KoSSev.

Premijeri Zapadnog Balkana na samitu u Londonu Foto: Vlada Srbije

Haradinaj je, kako javlja KTV, na samitu u Londonu izneo zabrinutost Kosova zbog pritisaka i pretnji koje srpska vlada čini nad pripadnicima Bezbednosnih snaga Kosova kako bi napustili ove snage.

Haradinaj je za KTV rekao da su operaciju hapšenja Srba sproveli pravosudni organi nakon dobijanja informacija o pretnjama.

VIDEO: Kosovo u 21. veku - Albanci KAMENOVALI Srbe tokom slave

(Telegraf.rs / tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Govedarica

    11. jul 2018 | 15:26

    Haradinaj uvek priča jedno a radi drugo.To svi dobro znaju.

  • lidija

    11. jul 2018 | 23:29

    Haridinaj je bahati zlocinac..Od njega se se ne normalno moze ocekivati.

  • Mina

    11. jul 2018 | 15:18

    Ne znam kako to radi Kosovska institucija ali ne moze hapsiti bez dokaza i dokaznih radnji. Neko treba da snosi odgovornost za stetu i pretpljeni strah uhapsenih Srba i njihovih porodica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA