≫ 

Vesić se oglasio posle tvrdnji Jovanovića o Beogradu na vodi: Sve izrečeno je izmišljotina i najbesmislenija glupost

- Razne gluposti sam čuo od opozicije u vezi sa Beogradom na vodi ali ovo što je juče rekao Jovanović je jedna od najvećih i najbesmislenijih - rekao je Vesić

  • 17

Povodom tvrdnji Nikole Jovanovića, da zgrade u naselju Beograd na vodi, koje će primiti prve stanare, nemaju kanalizaciju i da nisu dobili upotrebnu dozvolu, oglasio se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji kaže da je sve izrečeno izmišljotina, najveća i najbesmislenija glupost.

Beograd na vodi čeka prve stanare: Zavirite u unutrašnjost jedne od najluksuznijih zgrada prestonice (FOTO)

Vesić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima kostatuje da od osobe kao što je Jovanović, koji se sa svojim istomišljenicima radovao kada je u februaru ove godine izbio požar u jednoj od tih zgrada i kada je jedan radnik povređen, ništa drugo ne može ni da se očekuje, već da nastavi da širi laži.

Zamenik gradonačelnika je primetio da je očigledno da je Jovanović nesrećan jer se prve zgrade u okviru projekta Beograd na vodi useljavaju, pa je juče ismislio da ti objekti nisu priključeni na kanalizaciju i da nemaju upotrebu dozvlu.

- Razne gluposti sam čuo od opozicije u vezi sa Beogradom na vodi ali ovo što je juče rekao Jovanović je jedna od najvećih i najbesmislenijih - rekao je Vesić.

Foto: beoinfo.rs

Za Jovanovićevu informaciju, kaže Vesić, JP Beogradski vodovod i kanalizacija je 6. juna zvanično primilo fekalnu kanalizaciju, a 26. juna je zvanično primljena kišna kanalizacija za zgrade koje se useljavaju.

- JP Beogradski vodovod i kanalizacija je 4. jula izvršilo pregled spojeva i data je potvrda investitoru. Dakle čitav posao je urađen po propisanoj zakonskoj proceduri. I naravno, zgrade imaju upotrebnu dozvolu koju je izdalo nadležnio Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infastrukture Republike Srbije - naveo je Vesić.

Tako je Jovanović brzo uhvaćen u laži, kaže Vesić i dodaje da u njegovom slučaju to nikada nije ni teško.

- Za Jovanovića i njegove istomišljenike, kojih srećom nema mnogo, svaki novi kvadrat, svaka izgrađena ulica, svaki useljen stan u okviru Beograda na vodi je težak poraz. Jer svoju politiku, koja je doživela fijasko na nedavnim gradskim izborima, su bazirali na negiranju ovog projekta šireći laži da se zgrade neće biti nikada izgrađene, da tonu, da stanovi nisu prodati, da investitor ne želi da gradi - istakao je Vesić i dodao da se sada vidi da su sve to bile laži Jovanovića, Ðilasa, Jeremića i sličnih i da, hvala Bogu, nisu uspeli da zaustave razvoj Srbije.

VIDEO: Otvorena prva zgrada u Beogradu na vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    13. jul 2018 | 21:16

    Jovanovic je vise nego ocajan i ovim je to pokazao.

  • Branka

    13. jul 2018 | 18:34

    Podrška za projekat i da se što pre završi i turistički isplati!

  • Gordana

    13. jul 2018 | 18:32

    Mogu samo da pričaju...dela pokazuju da Beograd postaje jedan evropski, moderan grad, a projekat Beograd na vodi će svakako pomoći gradu Beogradu da se razvija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA