Koliko puta je Vučić ispimplovao loptu u cipelama pred decom u Mionici? (VIDEO)

Predsednik se nakratko zabavio i pokazao svoje fudbalsko umeće

  • 28

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju sportske hale u Mionici, jedne od najmodernijih hala sportova u zapadnoj Srbiji. Iskoristio je tu priliku kako bi se zabavio i pokazao deci svoje fudbalsko umeće.

Makron će imati tri važne poruke za Vučića, a jedna se tiče Kosova: Kakav je stav Francuske uoči nastavka pregovora u Briselu?

Naime, tokom otvaranja hale sportova predsednik je nakon govora uzeo loptu i nakratko pokazao kako pimpluje loptu čak 12 puta.

Predsednik je izjavio da je ispunjeno ono što je obećano i zahvalio se podršci naroda koji je dao vetar u leđa Vladi Srbije.

Hvala vam, ovo nije kraj. Kada sam pre par godina dolazio u Mionicu, malo ko mi je verovao kada sam govorio da ozbiljno i odgovorno radimo i da ćete imati veće plate i penzije. Imaćete pre kraja godine veće plate i penzije, one će se iz godine u godinu poevćavati, javni dug će da pada, a čuvaćemo mir i stabilnost - poručio je Vučić.

Nemamo dece "za bacanje", upozorio je predsednik i dodao da želi da u Srbiji bude više dece, te da se u tom cilju i sprovode mere populacione politike, koje će biti i pojačane.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Hoćemo da ova sala bude prepuna dece i da moramo da gradimo nove hale - rekao je Vučić.

Vučić je od domaćina dobio rukometni ders, na kojem piše "VUČIĆ 1" i loptu, koju je predao jednom dečaku da, kako je rekao, još više trenira i bude još bolji.

VIDEO: Vučić:Beograd je konačno sišao na svoje reke

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogdan

    15. jul 2018 | 17:43

    Vucic se zalaze na svim poljima, neumorno radi za dobrobit drzave i drustva i ima vremena za sve i svakoga.

  • Leposava

    16. jul 2018 | 10:30

    E zato cu uvek glasati za njega, jer je sa obe noge na zemlji, i sto i pored svih problema koje ima , pored borbe za Kosovo i konstantnih napada, on stigne da ode na sve otvaranja, fabrika, hotela, skola, sala, igralista, skroman i prizeman.

  • Maja

    15. jul 2018 | 19:44

    Bravo!!Bravo za sva ispunjena obecanja i za sve sto se radi da nam deca imaju bolju buducnost!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA