≫ 

Narod će doneti konačnu odluku o Kosovu! Uoči odlaska u Brisel Vučić otkrio: Nemam poverenje u one iz Prištine

- Neki će reći da ne valja šta god da uradimo, ali ako ostavimo ovako samo ćemo da krvarimo svaki dan i da gubimo - rekao je predsednik Vučić

  • 9

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da će dati sve od sebe da reši probleme koji postoje 100 godina i najavio da će o budućnosti Srbije odlučivati građani.

Smetaju mu "crvene linije", želi veća ovlašćenja u pregovorima sa Beogradom: Tači bi da menja granice na Kosovu

Vučić je, obraćajući se građanima Vrnjačke Banje povodom obeležavanja 150 godišna turizma u tom gradu, kazao da imamo veliki posao da rešavamo - problem generacija.

- Da li ćemo da uspemo u svemu tome, ostaje da se vidi. Teško je uhvatiti se u koštac sa kosvoskim čvorom. Neki će reći da ne valja šta god da uradimo, ali ako ostavimo ovako samo ćemo da krvarimo svaki dan i da gubimo - objasnio je on.

Rekao je da nećemo biti kukavice, već želimo da budemo hrabri i da probleme ne ostavljamo našoj deci.

Ukazao je da nema poverenja u "one iz Prištine i one koji su im u poslu razaranja Srbije pomagali", ali da to ne znači da neće da se bori i dati sve od sebe da taj problem reši.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

- Od vas ćemo tražiti konačnu presudu da donesete, a daću sve od sebe, jer meni nije cilj da postanem bogat za vreme mandata. Hoću da rešim probleme građana Srbije koji postoji stotinu godina - rekao je Vučić.

Istakao je da će građani da odluče može li Srbija u budućnost ili ne.

- Mnogi su likovali i radovali se kada smo krenuli u fiskalnu konsolidaciju očekujući da propadnemo, da kao Grčka smanjujemo 15 puta plate i penzije. Sada kada ćemo imati najveće penzije i plate ikada, pokazaćemo da smo umeli da gledamo u budućnost, verujemo u teške mere, a ne laka rešenja - podvukao je on.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RICINUS

    17. jul 2018 | 11:38

    Igra sa vatrom je opasna igra iako za promašaje krivica može da se svalli na narod

  • Lu salome

    17. jul 2018 | 09:51

    Zar nije svima u interesu da Srbija bude geografski prostranija i bogatija po istorijskom nasledju? Kosovo je neraskidivo sa Srbijom. To je deo srpske kolevke. Svima je u interrsu da ostane deo iste. Očekujemo najbolje rešenje i bolji život za hrabre ljude koji su još dole.

  • Goran

    17. jul 2018 | 08:26

    O kakvom poverenju se priča? Ko veruje teroristima? Neće ni oni još dugo da se busaju, opada im podršaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA