Mirković: Iza vašeg šefa ostao je dug, smeta vam ono što niste sposobni da uradite

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković i Nikola Jovanović iz Saveza za Srbiju nastavljaju prepucavanja putem saopštenja

  • 30

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke oglasio se posle još jednog saopštenja Nikole Jovanovićeva.

Ponovo klinč oko trolejbusa: Jovanović optužuje, naprednjaci uzvraćaju

- To saopštenje za cilj ima samo da se kaže nešto tek da bi se reklo, i da bi njegovi šefovi, tajkuni Vuk Jeremić i Dragan Đilas, pohvalili „trud“ i „zalaganje“ svog pulena.  Može se zaključiti da im smeta sve ono što oni nisu bili sposobni da urade dok su vodili grad. Tada su bili sposobni samo da pune svoje džepove, a sve na štetu grada i Beograđana. Jovanovićev šef Đilas je taj isti Beograd na vodi hvalio kada je mislio da će mu to doneti neki plus kod glasača, a sada ga mrzi samo zato što je dokaz koliko je nesposoban bio da makar i jednu kesu đubreta napuni i skloni sa tog mesta - naznačio je Mirković.

Beograd na vodi je samo još jedan u nizu uspešnih projekata za koji su pričali da će ostati obećanje i maketa, i da se nikada neće realizovati, a sada ih njegovo postojanje boli do srži jer je pokazatelj kakvi su i koliki lažovi, dodao je Mirković.

Nikole Jovanović Foto: mc.rs

- Interesantno je, kada smo već kod informacija iz sveta, da je vaš glavni finasijer Patrik Ho uhapšen u svetskoj korupcionaškoj aferi i da nam još uvek niste rekli za šta vam je taj čovek uplatio 7,5 milona evra. Kao i za šta i za kakve usluge vam je ambasada Katara iz Berlina uplatila 200.000 evra. Na kraju, o svakome najbolje govori ono što iza njega ostane, a iza vašeg šefa, tajkuna Dragan Đilasa je ostao dug od 1,2 milijarde evra, koji je vlast na čelu sa SNS prepolovila za samo četri godine, što je jasan pokazatelj ko više vodi računa o Beogradu i Beograđanima - napisao je on u saopštenju.

Ranije je zamenik šefa odborničke grupe SZS u Skupštini Beograda Nikola Jovanović danas je upitao koliko je Srbija uložila u "Beograd na vodi", a koliki je profit.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA