≫ 

Vučić i Tači u Briselu ponovo početkom septembra: Zakazana nova runda pregovora

- Na poslednjem sastanku 18. jula dvojica predsednika su razmotrila dosadašnji napredak - rekla je Maja Kocijančić

  • 9

Sledeći sastanak Hašima Tačija i Aleksandra Vučića održaće se početkom septembra, izjavila je za prištinske medije portparolka visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost, Maja Kocijančić.

 Srbija ima još figura na tabli, igraćemo do kraja: Vučić o Kosovu i zapaljivim Kolindinim, Tačijevim i Haradinajevim izjavama

U odgovoru na interesovanje portala gazetaexpress.com o datumu sledećeg susreta predsednika dve zemlje u okviru dijaloga o normalizaciji odnosa, ona je kazala da su se predsednici dogovorili da se sledeći sastanak održi u septembru.

- Na poslednjem sastanku koji je vodila visoka predstavnica 18. jula dvojica predsednika su razmotrila dosadašnji napredak i saglasila se da se ponovo sretnu na početku septembra - kazala je Kocijančić.

VIDEO: Kosovo u 21. veku - Albanci KAMENOVALI Srbe koji slave slavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneža

    21. jul 2018 | 16:38

    Vučic je odgovoran prema svom narodu i svojoj zemlji. Teška vremena traže jake, pametne ljude i odlučne ljude. Mi imamo baš takvog predsednika!

  • Srna

    21. jul 2018 | 16:49

    Tači može samoda sanja o podeli! Srbija ne da Kosovo!!!!

  • Branka

    21. jul 2018 | 16:37

    Budućnost se gradi kroz poštovanje drugih, a ne samo veličanjem svojih rezultata. Naš predsednik je to mnogo puta pokazao i dokazao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA