NATO lobistkinja i Putinova čelična dama u klinču: Zaharova rekla tri NE o Kosovu, Milićeva odmah odreagovala na Tviteru

Nakon što je Zaharova na konferenciji za novinare održane u društvu Ivice Dačića precizirala šta Rusija nikako neće prihvatiti kada je u pitanju rešenje za Kosovo, oglasila se i Jelena Milić, jedna od najvećih NATO lobistkinja u Srbiji

  • 58

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova i Putinova omiljena saradnica Marija Zaharova, nalazi se u zvaničnoj poseti Srbiji, što je njenu "konkurenciju" sa Zapada, direktorku Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelenu Milić inspirisalo da započne svojevrsni "ženski, diplomtski rat" na Tviteru.

Kakav je stav Rusije o razgraničenju: Putinova Maša prenela jasnu poruku Beogradu (FOTO)

Nakon što je Zaharova na konferenciji za novinare održane u društvu Ivice Dačića precizirala šta Rusija nikako neće prihvatiti kada je u pitanju rešenje za Kosovo, oglasila se i Milićeva, jedna od najvećih NATO lobistkinja u Srbiji, kako bi istakla da joj ništa nije jasno iz Mašinog govora sumiranog u tri tačke:

- Prvo, nećemo prihvatiti laž da je Kosovo odvojeno od Srbije na osnovu referenduma. Drugo, neće proći kod nas situacija kad će nam, vadeći samo jednu stvar, pričati da je to jedinstveni primer u Evropi i treće, sve što će biti vezano za izvrtanje istorijskog sećanja takođe neće proći - naglasila je Zaharova.

Milićeva je potom na svom Tviter nalogu odgovorila u svom stilu:

 

- Pojma nemam šta sve ovo znači - zaključila je ona pošto je pobrojala tri stavke koje Rusija nikako neće prihvatiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA