≫ 

Dačić dočekao lepu Mašu na 58. Saboru u Guči: Putinova miljenica povela i ćerku, a onda je pozirala sa srpskim trubačima (FOTO) (VIDEO)

Da je njena agenda bila gusta, potvrđuje i činjenica da nije stigla da promeni odabrani komad - u istoj haljini na preklop ona se danas pojavila u Dačićevom ministarstvu

  • 5

Posle Dragana Markovića Palme, na 58. Dragačevski festival u Guči stigao je i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, a njima se ubrzo pridružila i glavna gošća iz Rusije, Putinova čelična dama Marija Zaharova.

Palma kao i uvek najveseliji u Guči: Prvi zaigrao i naručio od trubača staru srpsku pesmu (VIDEO)

Lepa Maša je za dolazak u ovaj kraj, na toplii letnji dan - koji će uz zvuk trube, miris kiselog kupusa i zanosan ples igračica postati još vreliji - odabrala belu haljinu u kojoj je strpljivo pozirala sa srpskim trubačima.

Da je njena agenda bila gusta, potvrđuje i činjenica da nije stigla da promeni odabrani komad - u istoj haljini na preklop ona se danas pojavila u Dačićevom ministarstvu.

Foto: Telegraf

Posle dobrodošlice i izjave za medije, oni su zajedno obišli čuveni Muzej trube, gde je usledilo kratko obraćanje gostiju i domaćina - načelnika Moravičkog okruga i predsednik Saborskog odbora Slobodan Jolović, predsednica Opštine Lučani Vesna Stambolić i zamenik predsednika te opštine Milivoje Dolović.

Foto: Mateja Beljan

- Moj najdraži gost je svakako Marija i želim da se ovde lepo provede. Ja sam joj pričao da je ona mega zvezda ovde, ona mi nije verovala, ali će se svakako uveriti u to večeras - rekao je Dačić.

Ona je, po svemu sudeći, oduševljena prijemom i festivalom - kako kaže po prvi put je na putu do Guče videla autentičnu Srbiju. A za svoju popularnost diplomatski je rekla "otkad sam došla ovde videla sam da je u centru pažnje muzika".

Foto: Mateja Beljan

Predsednica opštine Lučani uručila je u Muzeju trube Povelju ministru Ivici Dačiću, a on je džentlmentski pripremio darove za Mašu i njenu ćerku koja joj je pravila društvo.

Mlađana Zaharova na poklon je dobila šešir, dok je ruska portparolka darivana šalom domaće modne kreatorke Roksande Ilinčić.

Printskrin: Tnow

Za nastavak je organizovan obilazak Sabora, kao i koncert Dejana Petrovića i BigBenda, kada će, nakon uvodne numere, Mariji Zaharovoj biti dodeljena titula počasnog gosta Sabora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    10. avgust 2018 | 19:50

    Srdacna dobrodoslica i neka joj u Guci bude lepo dozivljaj.

  • S .M.

    10. avgust 2018 | 19:35

    Mala Srbija uvek gleda u majku Rusiju,a naročito kad joj je teško. Mogu se postaviti pitanja sta nam je pomogla Rusija u novije vreme? Pa sada je veliki Putin na vlasti a Vučic i Dacic u Srbiji. Dačic je na diplomatskom polju uspostavio odlične odnose. Ali je postao i prijatelj sa Lavrovim, Šojguom, Zaharovom... Pa to je vrlo važno, tako se radi. Bravo Dačicu.

  • mima

    10. avgust 2018 | 19:14

    jao divno, sad mi je bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA