Masa u Guči skandirala "Rusija, Rusija", u čast Zaharove svirali i Kaljinku! Ona oduševljena novom titulom, dobila i poklon sa likom Putina (VIDEO)

- Hvala Gučo i hvala Srbijo. Ovo je velika čast. Donosim vam iz Rusije veliku ljubav ruskog naroda i ruskog rukovodstva - obratila se ona okupljenim saborašima

  • 41

Mariji Zaharovoj večeras je na velikoj pozornici u Guči uručeno posebno javno priznanje - titula počasne gošće Dragačevskog Sabora.

Dačić priznao da rusko ministarstvo ima najlepšu portparolku, a evo šta je Zaharova rekla o festivalu u Guči (VIDEO)

Oko 21 sat, uoči početka koncerta Dejana Petrovića i BigBenda, ruska portparolka i Putinova čelična dama dobila je plaketu počasnog gosta Sabora.

- Hvala Gučo i hvala Srbijo. Ovo je velika čast. Donosim vam iz Rusije veliku ljubav ruskog naroda i ruskog rukovodstva. Rusija i Srbija su prijatelji zauvek -, obratila se okupljenoj masi Zaharova, čiji govor je propraćen ovacijama publike "Rusija, Rusija" i taktovima ruske pesme "Kaljinka".

Ona je na poziv šefa srpske diplomatije Ivice Dačića, a u društvu ćerke, posetila 58. po redu Sabor trube, gde nije krila zadovoljstvo i oduševljenje.

Printskrin: Tnow

Lepa Maša, kako je nazivfaju u medijima, uživala je u zvucima srpske trube, ali i domaćim specijalitetima ovog kraja: sirom, kajmakom, pršutom, projom, svadbarskim kupusom, pečenjem...

Domaćini su joj udelili brojne komplimente, ali i poklone: šešir za ćerku, a Marija će poneti maramu, opanke i majicu sa likom Putina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljana

    11. avgust 2018 | 09:49

    Boize soasi nas oid ovakvog kica i gluposti . Boze daj pamet ovom glupom narodu sto skandira toj ljigavoj zemlji fujjjjjj

  • Rakun

    11. avgust 2018 | 00:20

    A Rusi ce nas prvom prilikom pustiti niz vodu...haha prost narod.

  • sole

    10. avgust 2018 | 23:05

    predsednice Guca ti je pokazala za koga je narod srbski.daj bazu rusima u Nisu.okani se anglosaksonaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA