Oštar odgovor Gorana Rakića: Veselji može da gradi kule i gradove na srpskoj zemlji samo preko nas mrtvih

Mi preko Ibra, kazao je Rakić, nismo dozvolili ni tenkovima na kojima su se vozili Veseljijevi saborci, pa nećemo ni njegovim bagerima

  • 54

U nadležnosti srpskih opština niko ne sme da se usudi da dirne, inače će naš odgovor biti žestok i odlučan, saopštio je danas predsednik Srpske liste Goran Rakić.

Precizna mapa "podeljenog" Kopaonika: Kada na skijanju ugledate pripadnike KFOR-a, nemojte da se čudite

Reagujući na najavu predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veseljija o investicijama u Kosovsku Mitrovicu i da se njegov plan "proteže" na obe strane reke Ibar, koja deli "severnu" od "južne" Mitrovice, Rakić je naglasio da Veselji "može da gradi kule i gradove na srpskoj zemlji samo preko nas mrtvih", i upozorio ga da tako nešto ne pokušava.

Mi preko Ibra, kazao je Rakić, nismo dozvolili ni tenkovima na kojima su se vozili Veseljijevi saborci, pa nećemo ni njegovim bagerima.

On je naglasio da u nadležnosti srpskih opština niko ne sme da se usudi da dirne, jer, kaže, naš odgovor će biti žestok i odlučan.

- Umesto što ponovo pokušava da Srbe zastraši i da zanemari naše postojanje i neotuđiva prava, Veselji bi mogao da se posveti sprovođenju dogovora o Zajednici srpskih opština, koji, podsetiću ga, nama daje pun nadzor nad oblašću prostornog planiranja - saopštio je predsednik Srpske liste.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • paramonte

    13. avgust 2018 | 23:24

    Ne treba mu dozvoliti da gradi na srpkoj zemlji.

  • mihailovic

    14. avgust 2018 | 12:02

    OSTAR ODGOVOR JE SAMO RUSKO-SRPSKI VOJNI SAVEZ I SNAZNI VOJNI RUSKO-SRPSKI UDAR ULASKOM VISE STOTINA TENKOVA SA SNAZNOM VAZDUSNOM PODRSKOM I U ROKU 48 SATI USPOSTAVLJANJEM TERITORIJALNOG SUVERENITETA NAD NATO OKUPIRANOM JUZNOM SRBIJOM KOSOVO I METOHIJA. TO BI BIO OSTAR ODGOVOR A NE PRAZNE PRICE PO MEDIJIMA !

  • slađa

    13. avgust 2018 | 22:17

    Formirajte ZSO. Nema druge. Merkelova je zaboravila to da pomene u današnjem obraćanju. Verovatno slučajno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA