Skandalozan tvit Šešelja povodom smrti Kofija Anana: Lider radikala brutalnom porukom zapalio internet (FOTO)

Pored psovki i radikalskoj retorici, Šešelj je poznat kao neko kome uvrede ali i pretnje nisu strane u svakodnevnom obraćanju političkim neistomišljenicima

  • 78

Kofi Anan, bivši generalni sekretar Ujedinjenih nacija i dobitnik Nobelove nagrade za mir, preminuo je u 80. godini, potvrdile su UN, a lider radikala, Vojislav Šešelj, oglasio se na svom tviter nalogu brutalnom porukom i ovog puta, čini se, uspeo da nadmaši sve svoje prethodne ekstremne izjave.

Sve afere Kofija Anana, čoveka koji je podržao bombardovanje Jugoslavije: Srbi nikad neće zaboraviti njegove užasne reči

- Javiše da je odapeo Kofi Anan. Šta je to govno čekalo dosad? Odmah se setih knjige haških dokumenata koju sam objavio pod naslovom "Jedna banana za Kofi Anana". Moraću još jednom da je pročitam. Ta matora odrtina je mnogo jada nanela srpskom narodu i podržavala srpske neprijatelje - napisao je on.

Pored psovki i radikalskoj retorici, Šešelj je poznat kao neko kome uvrede ali i pretnje nisu strane u svakodnevnom obraćanju političkim neistomišljenicima.

On se nije zaustavio na prvoj objavi, pa je nastavio, u svom stilu, poručivši nekadašnjem predstavniku UN da "počiva u paklu".

Podsetimo, posle skandaloznog tvita njegove stranačke koleginice, Vjerice Radete, koja je govorom mržnje komentarisala smrt Hatidže Mehmedović iz udruženja majki Srebrenice, lider radikala je pokušao da je odbrani uz obrazloženje da ne razmišlja o sankcijama za stranačku koleginicu.

VIDEO: Nikada viđene fotografije Vojislava Šešelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    18. avgust 2018 | 14:26

    Svaka Seseljova je na mestu ! Sta je rekao Seselj a da nije istina ?????

  • SMS

    18. avgust 2018 | 22:42

    Zasto skandalozan?! Bravo 👏 Vojvodo!!!!!

  • Bugarin

    18. avgust 2018 | 15:33

    Čovek je rekao samo istinu šta se ljute ovi natovci smeta im izgleda istina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA