≫ 

Supruga Olivera Ivanovića otkrila kako se njihov sin suočio sa gubitkom oca: Postavio mi je samo jedno direktno pitanje

Okrenuo se i otišao u svoju sobu i više nismo razgovarali do trenutka kada je on ponovo poželeo da zna zašto se to desilo - opisala je Milena Ivanović detalje razgovora sa sedmogodišnjim sinom

  • 1

Milena Ivanović, supruga ubijenog Olivera, rekla je, u jutarnjem programu TV Prva da je jedno vreme sina Bogdana (7) pokušavala da zaštiti od svega, ali da su njih dvoje, kada je to postalo nemoguće, "seli i razgovarali kao dvoje odraslih".

"Otac je zvezda vodilja čija ljubav nam pokazuje put": Najpotresnija poruka i fotografija supruge Olivera Ivanovića nakon njegovog ubistva

- Postoje informacije koje ne mogu da delim s njim, jer je još mali i ne može da razume, ali sam mu na jedan blaži način objasnila da se njegov tata više nikada neće vratiti. On je posle sahrane, kada sam se vratila kući, tako direktno i zrelo postavio pitanje: "Mama, da li je moj tata mrtav?" To je bilo tako direktno pitanje, da onako kako je postavljeno, isto ste morali i da na njega odgovorite. Ja sam mu rekla da jeste, on je ustao sa stolice i rekao: "Mama, to je život, šta da radimo..." - opisala je Milena Ivanović situaciju i nastavila svoju ispovest:

- Okrenuo se i otišao u svoju sobu i više nismo razgovarali do trenutka kada je on ponovo poželeo da zna zašto se to desilo. Sad kreće u drugi razred, ovde u Beogradu je u zdravijoj sredini, dobro se snašao, trudim se da što više vremena provodimo zajedno, da jedno drugom nadomestimo taj gubitak. Njegovi drugari iz Beograda uglavnom ne znaju šta mu se desilo i tako je i bolje da bi on što pre prebrodio sve i odrastao u zdravog i normalnog momka.

Milena na sahrani supruga Olivera - Foto: A. Nalbantjan

Udovica ubijenog lidera GI SDP, ni posle sedam meseci od stravičnog zločina ne može da veruje da nalogodavci i ubice još nisu otkriveni, jer se, objašnjava, nadala da će to biti jasno već prvog dana.

Ona je istakla da se prevarila u očekivanju da će se svi koji mogu da pomognu angažovati, ali i da želi da veruje da tužilaštvo radi na slučaju, kao što to tvrdi.

- Ja vodim i svoju sopstvenu istragu, nekima je možda smešno, ali prikupljam informacije i od Albanaca, i od Srba, i od stranaca, i trudim se da sklopim neku sliku. Imam prijatelje koji mi pomažu da dođem do nekih informacija, jer je moj motiv sigurno mnogo veći. Dala sam izjave i našem i kosovskom tužilaštvu, jedino nisam Specijalnom kosovskom koje je posle preuzelo istragu - rekla je Milena Ivanović za TV Prvu.

Biografija: Ko je bio Oliver Ivanović?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA