≫ 

Brnabić oštro odgovorila Jeremiću: Što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevaziđeni ste u savremenoj srpskoj istoriji

Premijerka Srbije tako je odreagovala na tvit lidera Narodne stranke

  • 56

Nisam ja dobila 200.000 dolara od katarske ambasade u Berlinu, nego ti, između ostalog je napisala premijerka Ana Brnabić, komentarišući tvit Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke. On je, naime, u svom tvitu optužio porodicu predsednice Vlade za sukob interesa.

Skandalozan tvit Zorana Živkovića: Lider Nove stranke bi da strelja!

Jeremić je bez ikakvog navođenja dokaza na svom Tviter nalogu izneo ozbiljne optužbe na račun porodice premijerke Ane Brnabić.

- Porodica Brnabić računa na to da će nakon pada diktature moći slobodno da živi u inostranstvu uživajući u imetku stečenom tokom fingiranja premijerske funkcije. Jedino se tako može objasniti nonšalancija sa kojom se odnose prema očiglednom sukobu interesa. Jako se varaju - napisao je Jeremić.

Premijerka je, međutim, ubrzo odgovorila na prozivke i pretnje jednog od opozicionih lidera, rekavši da je upravo on dobio 200.000 dolara od katarske ambasade.

- Vuče, čestitam ti na još jednom muškom i junačkom napadu. Nešto si ti ipak pogrešio... Nisam ja dobila 200.000 dolara od katarske ambasade u Berlinu, nego ti. A što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevaziđeni ste u savremenoj srpskoj istoriji. Aj' ostaj mi zdravo! - navela je premijerka na Tviteru.

VIDEO Brnabić: Moj deda je bio Hrvat, pa sam predsednik Vlade Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA