Ne volim da neko ko nije naprednjak soli pamet našoj stranci: Mihajlović ima poruku za koalicione partnere

Dajte da se ujedinimo oko onoga što je budućnost Srbije, moramo da rešimo pitanje Kosova - naglasila je ona

  • 4

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović kaže da ne voli da neko ko nije iz SNS-a "soli pamet" toj stranci i podsetila je sve koalicione partnere da su tu gde jesu zahvaljujući SNS-u i Aleksandru Vučiću.

Mihajlović odgovorila Dačiću: Brini o svojoj stranci, a ne o SNS

- Mislim da je mnogo važniji trenutak u kome se nalazimo i sve ono što radimo po pitanju Kosova od toga da li će biti čarki, da li će biti razmimoilaženja. Dajte da se ujedinimo oko onoga što je budućnost Srbije, moramo da rešimo pitanje Kosova - naglasila je ona za TV Prva.

Ona je podsetila da su prethodnih decenija političari ostavljali Kosovo budućim generacijama, a da ova vlast hoće da završi sa tim i da Srbija ide dalje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djape ja

    21. avgust 2018 | 11:20

    Mihajlovic,dali je koridor 10 mozda bonbardovan,od vanzemaljaca ili ti i babic neznate svoj posao,ne skrecite sa teme

  • Dr.

    21. avgust 2018 | 11:44

    Za početak sredi ovu nelegalnu gradnju na Dedinju !

  • nena

    21. avgust 2018 | 11:13

    Zorana je vrednica i zato mi je draga, ali kao Tuzlanka ne razume sasvim sta je za nas Kosovo ! Zbog toga ne treba bas ona da bude glavna,stranka je jedno, a mi sa Kosova ne mozemo nikako da zamislimo da nase kuce, dedovina, grobovi tik uz Decane, budu , ne samo ostavljeni, vec unisteni divljacki i neljudski ! Mi nismo tamo dosli, nismo nista osvojili, to je oduvek i samo nase ! Neka ne zameri, ali eto, meni njeni komentari mnogo smetaju na ovu temu ! Pustite Srbe sa Kosova u prvi plan, niko od njih ne zna bolje situaciju tamo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA