≫ 

Palma objasnio kome ide 2.000, a kome 3.000 dinara: Dugačak red za pomoć (FOTO) (VIDEO)

Za današnji prijem prijavilo se 2.100 građana sa teritorije grada Jagodine, a najveći broj je upravo onih koji imaju više dece, a ima i stariji i bolesnih kojima je potrebna pomoć za lekove

  • 9

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma, sa gradonačelnikom Ratkom Stevanovićem i saradnicima, danas je, upriličio prijem za roditelje sa više dece, stare, bolesne, bez zaposlenja, kojima je uručena i jednokratna novčana pomoć.

Palma kao i uvek najveseliji u Guči: Prvi zaigrao i naručio od trubača staru srpsku pesmu (VIDEO)

- Ovo je 14. godina kako organizujemo prijem za građane sa teritorije grada Jagodine, poslednjeg petka u avgustu mesecu, jer prvog septembra deca polaze u školu i hoćemo da pomognemo porodicama koje imaju decu, bez obzira da li imaju treće, četvrto, peto dete ili ako imaju jedno dete, a jedan roditelj radi i oni imaju pravo na pomoć - rekao je Marković.

Palma sa građanima - Foto: Skupština grada Jagodine

Za današnji prijem prijavilo se 2.100 građana sa teritorije grada Jagodine, a najveći broj je upravo onih koji imaju više dece, a ima i stariji i bolesnih kojima je potrebna pomoć za lekove.

Građani čekaju za pomoć - Foto: Skupština grada Jagodine

- Visinu pomoći ne određujem ni ja, ni gradonačelnik, niti direktorka Centra za socijalni rad, već nadležna komisija. Tako pomoć za jedno dete koje ide u školu iznosi 3.000 dinara i to znači ko ima četvoro školske dece dobije pomoć od 12.000 dinara, a oni koji su bolesni i treba ima novac za lekove, dobiju po 2.000 dinara i sve to ide preko Centra za socijalni rad. Mi smo jedni grad u Srbiji gde ima ovakav prijem građana. Ja želim da se solidarišem sa ljudima i da im pomognem - rekao je Marković i dodao da Jagodina ima dobru saradnju sa državom, sa predsednikom države, Vladom Srbije i kako je rekao, „ono što mi možemo želimo da im pomognemo“.

Građani čekaju za pomoć - Foto: Skupština grada Jagodine

Dragan Marković Palma je najavio do kraja godine dolazak još nekoliko investitora u Jagodinu.

- Ja se nadam da ćemo imati i jednu veliku kinesku fabriku - kazao je Marković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    24. avgust 2018 | 13:51

    Tebi je bitno samo da ostanes na vlasti i sva ova farsa je samo zbog tih jadnih glasova koji te drze tu gde jesi.

  • sloba

    24. avgust 2018 | 13:16

    tuzno je ovo!! daj ljudima poso i platu, a ne da stoje na trotoar kao prosjaci za tvoju milostinju i odredjujes ko treba da prezivi sa dve, a ko sa tri hiljade dinara!! moj plemeniti Dragane.

  • Vostani Serbie

    24. avgust 2018 | 12:37

    Slika Srbije, a slika "govori" vise od hiljadu reci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA