SNS ima 700.000 članova: Glišić za naredne dane najavio kontrolisanje njihovog rada i rezultata

On je nedavno kitikovao ministarku saobraćaja Zoranu Mihajlović rekavši da je "opijena funkcijom"

  • 40

U narednim danima izmeriće se i analizirati svačiji rad i ponašanje, rekao je danas predsednik izvršnog odbora SNS Darko Glišić, koji je nedavno kitikovao ministarku saobraćaja Zoranu Mihajlović rekavši da je "opijena funkcijom".

Vučić na mitingu SNS: Do pobede u nedelju, živela Srbija, živeo Majdanpek! (FOTO)

Glišić je rekao da će to ponoviti na stranačkim organima, jer stoji iza toga, ali smatra i da to nije trebalo da prvo iznese u javnost, pre nego unutar stranke.

Na pitanje da li su pisma podrške predsedniku Aleksandru Vučiću koja su stigla nakon njegove opomene dovoljna, Glišić podseća da SNS ima 700.000 članova i da su oni nedvosmisleno uz svog predsednika, samo se, kako kaže, poneki funkcioneri "zaborave".

- Moja opomena je bila upućena njima. Ako u svako doba dana i noći mogu imenom Aleksandra Vučića da ostvare neku svoju lokalnu ili drugu ambiciju na izborima na kojima se kandidujemo onda treba i da daju podršku za rešavanje pitanja KiM, za pitanje budućnosti Srbije i mislim da ta podrška predsedniku treba da bude i veća i jača - rekao je Glišić.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Koalicioni patrner SNS, lider socijalista Ivica Dačić rekao je nedavno da Vučić ima veću podršku od njega nego od nekih funkcionera iz njegove stranke, a Glišić kaže da nema dileme da je stranka uz svog predsednika, zahvalio je Dačiću na podršci i poručio da je podsetio one "koji su se zaboravlii", te neće više biti problema po tom pitanju.

Na pitanje da li još nekom ministru ili funkcioneru SNS nešto zamera, Glišić je za Prvu televiziju rekao da će im to reći na sastanku u stranci.

Glišić je komentarisao i najavjleno formiranje Saveza za Srbiju, kao i glavnu sednicu odbora Demokratske stranke u nedelju.

- Ne znam šta da vam kažem, prošli su godišnji odmori, sunčali su se, naodmarali su se, sad će uzeti nešto da sastanče, ujediniće se u tome da mrze Vučića, da mu zameraju to što rešava probleme, što pokušava nešto da uradi - rekao je Glišić.

On je dodao da ne vidi u tom savezu ništo što bi bila ideja ili što bi bilo rešenje problema osim galame i iznošenja svega onoga što preterano ne zanima građane srbije.

Građani, kako kaže, hoće i žele da znaju kako dalje, kako da se reši problem, kada će da se otvori neka nova fabrika...

- Njima srećan rad, neka oni rade svoj posao, a mi u nedelju imamo neka druga posla, da u Majdanpeku potvrdimo da je Srbija na dobrom putu - poručio je Glišić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    30. avgust 2018 | 11:31

    Svaki clan mora da pokaze rezultat i da shvati da se nije rodio sa foteljom.

  • Niki

    30. avgust 2018 | 12:26

    Predsednik Vucic ima podrsku naroda jer sva svoja obecanja ispunjava, bori se za nova radna mesta i bolji zivot gradjana Srbije.

  • Sreta

    30. avgust 2018 | 11:24

    Kontrole mora da bude. Svi članovi treba da daju rezultate rada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA