≫ 

Jovičić: Vučić održao lekciju iz dostojanstva i državništva, kako albanskim političarima sa Kosova, tako i međunarodnoj zajednici

- Predsednik Srbije još jednom je juče u Briselu, po ko zna koji put održao lekciju iz dostojanstva i državništva, kako albanskim političarima sa Kosova, tako i međunarodnoj zajednici - izjavio je Aleksandar Jovičić

  • 77

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić poručio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svojoj borbi za srpski narod na Kosovu nije sam i da ima snažnu podršku kako gradjana Srbije, tako i Srpske napredne stranke.

U nedelju u 12 sati Vučić drži najvažniji politički govor: Detalji posete predsednika Srbije Kosovu

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je juče u Briselu, po ko zna koji put održao lekciju iz dostojanstva i državništva, kako albanskim političarima sa Kosova, tako i međunarodnoj zajednici i u jednom od najtežih trenutaka u novijoj istoriji Srbije, učinio da se svi građani Srbije osećaju ponosno - rekao je Jovičić.

On je istakao da je Vučić, odbivši da pristane na ucenu po cenu zabrane ulaska na deo srpske teritorije na Kosmetu, i svojim odlaskom danas na tu istu teritoriju, uprkos zabrani prištinskih vlasti, poslao jasnu poruku albanskim liderima i njihovim mentorima sa Zapada, da se Srbija niti plaši niti stidi i da srpski narod na Kosovu nije ostavljen i prepušten sam sebi i njima na milost i nemilost.

Predsednik Srbije još jednom je juče u Briselu održao lekciju iz dostojanstva i državništva, kako albanskim političarima sa Kosova, tako i međunarodnoj zajednici-Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Za razliku od mnogih samozvanih lidera opozicije koji su godinama unazad igrali dvostruke i trostruke igre i lagali i gradjane Srbije, i Srbe na Kosmetu i medjunarodnu zajednicu i svima govorili ono što je za tu stranu prihvatljivo i lepo da čuju, Vučić je uradio ono što se niko od lidera Demokratske stranke nije usudio da uradi dok su bili na vlasti, rekao je istinu! A istina je da kosovski problem nije nastao preko noći, niti se preko noći može rešiti, da smo daleko od rešenja, ali nećemo odustati i da će i pregovori sa Prištinom biti nastavljeni jer je to trenutno jedini način da se pronadje najbolje moguće rešenje za naše gradjane koji žive na Kosovu i Metohiji, a njihov mir i sigurnost su na prvom mestu - naveo je Jovičić.

On je poručio da su građani Srbije uz predsednika Vučića.

Građani sa Kosova i Metohije su uz predsednika Srbije-Foto: Marko Jovanovic

- Ogromna većina naših građana koja je izabrala Aleksandra Vučića i dala poverenje Srpskoj naprednoj stranci, kao i svi članovi stranke i mi koji od prvog dana rastemo zajedno sa Vučićem i sledimo njegovu politiku, podržaćemo i danas i sutra i u svim narednim danima njegov ogroman trud i nadljudski napor koji ulaže da bi sačuvao živote i imovinu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, dostojanstvo Srbije i svih nas na međunarodnoj političkoj sceni i obezbedio mir i stabilnost u regionu - zaključio je Jovičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    8. septembar 2018 | 23:25

    Ovako kao danas se obilazi i voli svoj narod od strane predsednika.

  • Gradimir

    8. septembar 2018 | 23:21

    Predsednik Vučić ima izuzetno dostaojanstveno držanje, u odnosu na pijačno ponašanje političara iz Prištine.

  • Vladimir

    8. septembar 2018 | 16:01

    Председник Вучић је увек на висини задатка,више пута је показао и доказао како се одговорно ради и бори у интересеу грађана и Србије,није случајно што је он тако цењен и поштован у свету.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA