Tanjugov video Vučićevog obraćanja u Kosovskoj Mitrovici blokiran na Youtube (FOTO)

To, međutim, ne znači da se žalio ovaj hor, jer, po pravilima You tube-a, to može da učini bilo ko

  • 90

Snimak skupa u Kosovskoj Mitrovici, na kojem se Srbima obratio predsednik Aleksandar Vučić, a koji je Tanjug prenosio uživo, blokiran je na Youtube sat vremena posle završetka tog događaja i postavljanja snimka na taj javni kanal.

Najveći Vučićev govor o kome će se tek pričati: O istoriji, Albancima, zabludama i istini srpskog naroda, budućnosti... (FOTO) (VIDEO)

Youtube je onemogućio vidljivost Tanjugovog snimka "u nekim zemljama", zbog, kako se navodi u mejlu kojim je o tome obavestio Tanjug, žalbe koja je upućena toj platformi a tiče se autorskih prava hora "Kosovski božuri nad pesmom "Ovo je Srbija”.

To, međutim, ne znači da se žalio ovaj hor, jer, po pravilima You tube-a, to može da učini bilo ko.

Pesmu je na kraju skupa, kao deo zvaničnog programa, u Mitrovici izveo KUD "Kopaonik" iz Leposavića, a pevali su je, zajedno sa horom, i predsednik Vučić i prisutni članovi Vlade Srbije, predstavnici Srba sa KiM…

Inače, Tanjug je juče kontaktiralo više elektronskih medija, uključujući i neke regionalne televizije, koje su se interesovale za preuzimanje “lajv” prenosa Vučićevog govora.

Sam prenos je emitovan neometano sve vreme, a nakon završetka stiglo je obaveštenje sa You tube-a da snimak neće biti vidljiv u nekim zemljama.

VIDEO: Ovako je govorio Aleksandar Vučić Srbima na KiM

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sloba

    9. septembar 2018 | 19:20

    Rekao je istinu, a to se mnogima nije svidelo. Zato je blokiran.

  • Stanisa

    9. septembar 2018 | 19:21

    Poruka koju je preneo predsednik Vucic je fantasticna, nervoze koje se pojavljuju u Pristini , je refleksija Amerike, Engleske i exponenata ove politike destabilizacije u kojoj prednjaci Engleska preko MI6. Sve cestitke mudrosti Predsednika Vucica. Bravo.

  • dara

    9. septembar 2018 | 19:09

    Nema nista lose u snimku da bi bio blokiran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA