Nema razloga da ne verujem Vučiću: Milena Ivanović uverena da će ulica koja nosi ime njenog supruga biti najlepša u gradu

- Mislim da će ulica koja je dobila ime po Oliveru Ivanoviću izgledati onako kako bi trebalo da izgleda - izjavila je Milena Ivanović

  • 91

Udovica ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Milena Popović Ivanović je u izjavi za RTV Kim istakla da veruje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je obećao da će ulica koja je dobila ime po Oliveru Ivanoviću biti najlepša u gradu.

Da smo reagovali, Vučićeva poseta bi se završila potpuno drugačije! Komandant Kfora otkrio zašto nisu intervenisali

- Nema razloga da ne verujem predsedniku. Mislim da će ulica koja je dobila ime po Oliveru Ivanoviću izgledati onako kako bi trebalo da izgleda - izjavila je ona.

Kaže da o istrazi ubistva svog supruga sa predsednikom “razgovara konstantno”.

- Sa predsednikom o istrazi i ubistvu svog supruga nisam razgovarala samo juče. To konstantno radim. Sve informacije koje oni dobiju u vezi sa istragom dođu do mene, tako da sam u toku sa istragom koju vodi naše tužilaštvo - kaže Milena Ivanović.

Predsednik Srbije tokom posete KiM položio je venac na mestu ubistva Olivera Ivanovića i odao mu počast-Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Navodi da ne može da iznosi detalje o istrazi već da se moraju čekati zvanični rezultati, ali se nada da će nalogodavci i počinioci uskoro biti privedeni pravdi.

Neposredno pre početka mitinga u Kosovskoj Mitrovici, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je zajedno sa Milenom Popović Ivanović položio cveće kraj spomen ploče ubijenom lideru SDP.

Odbornik GI SDP Marko Jakšić je u izjavi za RTV Kim rekao da predstavnici SDP nisu bili obavešteni da će predsednik položiti cveće ispred sedišta stranke gde je Oliver Ivanović ubijen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanka

    10. septembar 2018 | 14:12

    To je najmanje što može da se uradi za porodicu nakon tragedije. Jer delo i rad Olivera Ivanović ne treba da postanu zaborav. Svaka čast predsedniku!

  • ruzica

    10. septembar 2018 | 22:54

    Srbija ne zaboravlja heroje

  • ruzica

    10. septembar 2018 | 22:53

    svaka cast..Gospodin Oliver je mnogo uradio za nas narod na Kosovu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA