≫ 

Trampov saradnik odgovorio da li predsednik SAD dolazi u Srbiju

Od predsednika SAD Džimija Kartera nijedan američki predsednik nije dolazio u Srbiju i to bi blila velika i važna poseta

  • 59

Američki senator Ron Džonson večeras je izjavio da uvek postoji mogućnost da predsednik SAD Donald Tramp poseti Srbiju i da će on to ohrabriti, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodao da bi to bila velika i važna poseta.

Trampov čovek za specijalne misije na sastanku sa predsednikom Srbije: Nećemo da namećemo rešenje za KiM, Vučić je hrabar lider (FOTO)

- Ja ću to da ohrabrim, ali ne kontrolišem njegov raspored - rekao je Džonson na pitanje novinara da li postoji mogućnost da predsednik SAD Tramp dođe u Srbiju, a Vučić, u šaljivom tonu, dodao da nije to izmislio i da mu je Tramp to rekao.

Foto: Tanjug/AP

- On je to meni rekao, ja to nisam izmislio. A, sad, jednom će valjda da ima vremena, ja se nadam i bilo bi važno da predsednik Tramp dođe - naveo je Vučić.

Kako je rekao, od predsednika SAD Džimija Kartera nijedan američki predsednik nije dolazio u Srbiju i to bi blila velika i važna poseta.

VIDEO: Telohranitelji Trampa i Putina pokazali koliko brinu o šefovima

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucija

    10. septembar 2018 | 23:12

    Mislim da ce ova poseta imati znacajne uspehe po nasu zemlju.

  • Mara

    10. septembar 2018 | 23:25

    Posete od strane ovako velikikih sila nam je itekako vazna... Oni su ti koji se pitaju oko resavanja pitanja KiM, velikim delom.

  • Nikolej

    10. septembar 2018 | 22:45

    Trampov dolazak bi bio veoma značajan za nasu zemlju. Verujem da bi stekao totalno drugaciji utisak od onog kakvima nas smatraju, Aleksandar Vučić će nas predstaviti na najbolji nacin. Na njemu je to da li ćemo uspeti da privedemo kraju ovo sto se na Kosovu dešava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA