≫ 

Dušan je svima prirastao za srce, država će obezbediti novac za njegovo lečenje! Vučić doneo najradosniju vest dana (VIDEO)

On je dodao da je razgovarao sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarem i premijerkom Anom Brnabić i da su dogovorili da država pomogne malom Dušanu Todoroviću u borbi za život

Za lečenje malog Dušana Todorovića (4) u inostranstvu, kome je zbog neuroblastuma na nadbubrežnoj žlezdi trebalo obezbediti 190.312,81 evra, država će obezbediti novac!

POBEDA! Mali Dušan Todorović ide na lečenje u Barselonu! Suze će vam krenuti zbog poruke njegovog oca (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reka je na konferenciji za medije sa predstavnicima indijske delegacije, da će država preuzeti sve obaveze na sebe kada je reč o lečenju malog Dušana i da će se uraditi sve što je moguće da se pomogne.

On je dodao da je razgovarao sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarem i premijerkom Anom Brnabić i da su dogovorili da država pomogne malom Dušanu Todoroviću u borbi za život.

- Spremni smo da se odreknemo određenih stvari da bismo pomogli četvorogodišnjem Dušanu Todoroviću. Mnogo više dece uspevamo danas da izlečimo, ali je Dušan svima prirastao za srce. Trudimo se svakome da pomognemo, i ja sam zamolio da se uradi sve što je u našoj moći da se malom Dušanu pomogne - rekao je predsednik.

VIDEO: Vučić podelio srećnu vest Dušana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA