SNS: Novaković ponovo napao funkcionera naprednjaka u Novom Sadu

Naprednjaci su pozvali nadležne organe da reaguju i povodom sinoćnjeg napada na funkcionera te stranke Miloša Egića, kao što je to bio slučaj pre pet dana u Vrbasu, kada je, kako su saopštili, Novaković brutalno napao pripadnike policije.

  • 73

Poverenik Narodne stranke za Vojvodinu Borislav Novaković sa četvoricom pajtaša oko ponoći su u Temerinskoj ulici u Novom Sadu fizički napali člana Izvršnog odbora Srpske napredne stranke i direktora JKP „Gradsko zelenilo“ Miloša Egića, saopštio je GrO SNS Novi Sad.

SNS: Uništene prostorije na Voždovcu, nadležni da reaguju

- Ovo je drugi fizički obračun Borislava Novakovića u roku od pet dana, što dokazuje da su koaliciji oko Jeremića i Ðilasa brutalni napadi i pozivi na krvoproliće postali način delovanja - navodi se u saopstenju novosadskih naprednjaka.

Ukazuje se da takvim ponašanjem samo potvrđuju na šta su sve spremni kako bi se dokopali fotelja, i šta sve građani mogu da očekuju od njih.

- A građani sve to vide i nisu zaboravili, niti će zaboraviti ni njihovo učešće u mnogobrojnim kriminalnim aferama - ukazuju iz GO SNS Novog Sada.

Napednjaci su poručili Novakoviću, Jeremiću, Ðilasu i sličnima da država Srbija više nije zemlja bezakonja kao što je to bio slučaj u vreme njihove vladavine.

Istovremeno, pozvali su nadležne organe da reaguju i povodom sinoćnjeg napada na funkcionera te stranke Miloša Egića, kao što je to bio slučaj pre pet dana u Vrbasu, kada je, kako su saopštili, Novaković brutalno napao pripadnike policije.

- Od 2012. u Srbiji je vraćeno poštovanje zakona, iznad kojeg ne može da se izdigne niko, pa ni funkcioner bilo koje političke partije - navode u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PS

    18. septembar 2018 | 13:18

    Napadima na političke protivnike ne stiče se podrška građana.

  • Cica

    18. septembar 2018 | 13:16

    Ponašanje Borislava Novakovića je odraz nemoći.

  • Vesna

    18. septembar 2018 | 13:14

    Da li je moguce da ljudi misle da mogu nesto silom resiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA