Tasovac obučen kao monah: Došao na tribinu o kulturi sa brojanicom, kapom na glavi, obučen u crno (FOTO)

Direktor Beogradske filharmonije je, čini se, za dve godine koliko ga nema na javnoj političkoj sceni Srbije, uspeo da doda koji kilogram, umirio svoju prepoznatljivo razbarušeno frizuru i boje sveo na minimum

  • 1

Bivši ministar kulture Ivan Tasovac, pojavio se sinoć u Ustanovi kulturi Parobrod na tribini čija tema je bila shvatanje kulture, ali je debata ostala u drugom planu zbog imidža direktora Beogradske filharmonije.

Ovo nije narod lakrdijaša i psovača, rijalitiji su sramota za Srbiju: Ministar kulture kivan jer ne može da utiče na stanje u medijima

Tasovac je, čini se, za dve godine koliko ga nema na javnoj političkoj sceni Srbije, uspeo da doda koji kilogram, umirio svoju prepoznatljivo razbarušeno frizuru i boje sveo na minimum.

Sa crnom kapom na glavi, brojnim brojanicama i narukvicama, gotovo neprepoznatljiv je sedeo sa ostalim učesnicima tribine "Je li stvarno lepse sa kulturom?".

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

I dok su neki komentarisali da to više jednostavno nije on, drugi su bili oduševljeni promenom i pripisali je težnji ka promenama karakterističnoj za svakog umetnika, a nekima je njegov novi stil pomalo zaličio i na monaški.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

On je na tribini pod nazivom "Je l stvarno lepše sa kulturom" naglasio da nijedna kampanja ne može da pomogne da se dobro plasira loš proizvod.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

- Kampanje privlače pažnju ljudi, ali je sadržaj jedino važan. Važno je da ozbiljan i kvalitetan program iz kulture dopre do što većeg broja ljudi koji žive u Srbiji. Možemo govoriti o decentralizaciji kulture ali bez konkretne akcije nećemo imati velike rezulatate. Važno je da se publici ne prilazi sa nipodaštavanjem već joj uvek treba ponuditi kvalitetan program - kazao je Tasovac, napomenuvši da treba podržavati kulturne institucije koje su pokazale kvalitet kroz vreme, ali su sve oči ipak mahom ostale uprte u njegov novi izgled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA