Dačić i Tramp za istim stolom: Sastanak o problemu droga (FOTO)

U brojnim bilateralnim sastancima, multilateralnim skupovima, kao i susretima na marginama predviđenih događaja tokom "UN sedmice", ministar Dačić će imati priliku da upozna sagovornike sa politikom Vlade Srbije

  • 0

Sastankom posvećenom svetskom problemu droga, koji organizuju Sjedinjene Američke Država, a predsedava američki predsednik Donald Tramp, prvi potpredsednik Vlade i ministar spolnih poslova Ivica Dačić, započeo je danas intenzivnu radnu sedmicu posvećenu, pre svega, jačanju pozicije Srbije u savremenom svetu.

Iznenađenje za premijerku Brnabić: Neplanirani susret na letu za Njujork (FOTO)

Guteres i Tramp na skupu - Foto: Tanjug/AP

U brojnim bilateralnim sastancima, multilateralnim skupovima, kao i susretima na marginama predviđenih događaja tokom "UN sedmice", ministar Dačić će imati priliku da upozna sagovornike sa politikom Vlade Srbije, tokovima privrednih reformi koje se sprovode u Srbiji, kao i procesom dijaloga između Beograda i Prištine i evropskim integracijama Srbije, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA